Andreas pratar historia, framtid och HIF!

Blogga? Det var nåt nytt! Iaf för min del. Ja, jag känner ju givetvis till själva grejen ”att blogga” men för egen del har jag aldrig provat på det. Blir spännande detta! 🙂

Vem är då jag? Andreas Schultz heter jag,  är 37 år gammal och är min ringa (nåväl) ålder till trots en av de som varit på 3ETAGE längst, faktiskt ända sedan starten vid årsskiftet -08/-09!Att man håller sig på samma arbetsplats under så många år i en bransch som är ganska känd för en hyfsat stor personalrotation mellan de olika firmorna kan bara betyda en sak, att man trivs helt enkelt!

Numera är jag även en av tre delägare i 3ETAGE, något som bara gör det hela än mer intressant och spännande! Mäklare har jag varit sedan 2005 då karriären startade på Mäklarhuset här i stan. En bra start och skola. 13-års jubileet i branschen passerade faktiskt relativt ouppmärksammat så sent som i förra veckan, den 14/2! 😉

På hemmaplan är jag gift med Julia sedan 10 år och tillsammans har vi två barn, Flora och Svante. Vi bor i de norra delarna av stan där jag verkligen känner mig hemma! Ända sedan födseln har jag haft mina bopålar fast förankrade inom en riktigt snäv radie på kanske 2 kilometer. Det kan ju låta väl snävt men, trivs man så trivs man! 🙂

Det är mycket spännande saker på gång för firman under den närmsta framtiden! En av dessa är den kommande flytten till nya lokaler! Det kommer bli magiskt! När det är färdigt… Efter mycket rivningsarbete så är det i stort sett bara ett skal för tillfället men nu är nästa steg att bygga upp och inreda just som VI vill ha det! Ska bli ett extremt intressant projekt att både följa och vara en del av! Håll utkik på vår Facebooksida och vår Instagram, där lär det dyka upp både bilder och info kring renoveringen löpande framöver!

På kontoret i övrigt händer det också en hel del spännande. När vi numera är hela 9 st på plats fördelat på 1 administratör, 1 fotograf och 7 mäklare så händer det konstant saker och det görs ibland nästan affärer på kontoret som man missar i all hast! Men bara nästan och den fantastiska känslan av att det är full fart runt omkring kan man inte få nog av! Mycket hårt arbete från oss alla de senaste åren ligger bakom att det nu är ett bra flöde av uppdrag in och försäljningar ut!

Under förra veckan var jag och en av mina delägarkollegor på årets första nätverksmöte med HIF, en klubb som ligger de flesta av oss på kontoret riktigt varmt om hjärtat. Vi fick direktinfo från både spelare, ledare och andra klubbrepresentanter och allt det tillsammans med det spel vi fick se i årets första tävlingsmatch inger riktigt gott hopp inför säsongen! Det ser vi fram emot att följa! #viskatillbaka Att vi som firma numera är med som partner och stolt sponsor till klubben i våra hjärtan gör det givetvis bara extra spännande!

Tack för ordet så ses vi snart antingen på ”fältet” eller på Olympia!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.