Persson hyllar ”laget” och är inte förvånad att firman nu är bland de fyra största i Sundets Pärla.

Martin Persson flyttade till Helsingborg när han var 8 år och är uppvuxen i Ramlösa. Barndomen präglades av idrott och i synnerhet fotboll. Elitsatsade upp till 20 års ålder men lyckades tyvärr inte riktigt slå igenom, trots en högerfot av europeisk hög klass (sagt av Urban Stoltz 2013). Den gedigna fotbollsutbildningen han fick, genom framförallt 6 år i Helsingborg IF:s akademi, har gett Persson en insikt om hur viktigt ett ”lagbygge” är. Ett lagbygge är aldrig något som blir färdigt utan något som ständigt måste utvecklas, smörjas och underhållas.  

Persson kommer kortfattat berätta om varje individ i detta lagbygge som under 2017 gjorde att firman gick från cirka 6% till över 10% av den totala bostadsmarknaden i Helsingborg. Han startar med det senaste tillskottet och går sedan i kronologisk ordning till den räv som varit längst på firman.

Emma Selenius är ett energiknippe och en glädjespridare av rang som alltid har lätt till ett skratt. Hon är lite som en kameleont och kan umgås med alla typer av människor. Emma har sin mäklarbakgrund från sthlm, vilket gör att hon är van vid ett högt tempo. Bli inte förvånade om ni går förbi kontoret en kväll vid 20.00 och ser att Emma fortfarande sitter kvar och ger sitt yttersta för att hennes kunder skall få absolut bästa service. Emma får andra människor att må bra och hon bjuder gärna på sig själv!

Omar Akkache kom redan våren 2017 och gjorde sin praktik på 3ETAGE. Persson såg tidigt att denna oslipade diamant hade en enorm talang i kundmötena. Omar ser möjligheter i alla situationer och han älskar att tävla, en egenskap som är en förutsättning om du skall bli en topp-presterande mäklare. Persson menar att Omar har alla förutsättningar att bli den mäklare i Helsingborg som säljer absolut flest bostäder. Han har ett driv som många människor inte har!

Nicklas Lidholm anställdes våren 2017. Med en bakgrund på absolut elitnivå inom innebandy är han en lagspelare av rang. Nicklas är trygg, smart och otroligt lojal. Det är ordning och reda i hans affärer och han är tillgänglig dygnet runt. Nicklas kombinerar fortfarande elitidrotten med jobbet och Persson är otroligt stolt över hur han lyckas orka med båda dessa krävande uppgifter. Det tyder på ett pannben av stål och en vilja och vinnarskalle som kan klara av allt!

Derek Harris anställdes januari 2017, men fotograferade för 3etage redan från 2015. När Persson första gången ”provfotograferade” ett objekt med Derek förstod han direkt att detta var en av firmans största möjligheter på många år. Derek har den talang som firman saknade samt han har en vilja att utvecklas. När 3ETAGE fick en möjlighet att knyta an denna extremt charmiga och coola amerikanare så visste Persson att nu fanns det stora möjligheter att utveckla firman och ta marknadsandelar.

Hannah Kjell har varit mäklare i cirka 5 år och började sin karriär nere i Malmö. Persson sprang på Hannah vid en visning och var fast besluten att värva henne till sitt team. Något som blev verklighet några månader efter. Hannah är social, noggrann, vet vad hon vill, har nära till ett skratt, kommunicerar med sina säljare dagligen och skriver de mest fantastiska beskrivningar som man kan skåda. Hannah är en säljare ut i fingerspetsarna, men hon tummar inte på kvalitén. Persson är otroligt stolt att Hannah har varit lojal och krigat i fyra år tillsammans. En lagspelare av rang!

Sylvia Olsson är med sin lojalitet och trygghet navet i denna firma. Hon kan varenda rutin utantill och hon är extremt noggrann. Sylvia har en uthållighet och ett tålamod som inte någon annan besitter. Tänk er att sju skrikiga mäklare jagar henne dagligen och ändå lyckas hon varje dag komma in med ett leende på läpparna. Utan Sylvia så hade vi inte varit där vi är idag!

Andreas Schultz har mest erfarenhet av samtliga här på kontoret. En kompetens som kommer väl till pass när övriga ungtuppar behöver hjälp. Han känner varenda ordförande i vare Bostadsrättsförening och har nog aldrig haft en missnöjd köpare eller säljare. Samtliga här på kontoret borde ta efter Andreas och lyssna på hans råd. Persson är otroligt glad att just dom haft möjlighet att äga och utveckla denna firma tillsammans, samt lärt känna varandra!

Alexander Persson har den mest kreativa hjärnan i hela sundets pärla. Han ser bara framåt och vägrar titta bakåt. Alexander har en extremt stor del i att firman överhuvudtaget finns då han varit med från starten 2008/2009. Att han lyckas hålla uppe denna nivå, trotts fyra tjejer där hemma, är imponerande. Han är en stolt Kulla-påg och pratar som att han är världsmästare i varje sport som finns. Tillsammans med Schultz och Persson utgör dom ägartrion av byrån och de tre kan diskutera strategier fram till småtimmarna varje månad.

Tillsammans är 3ETAGE nio individer som kompletterar varandra oerhört bra. Ett team som hjälper varandra och som har otroligt kul tillsammans. Ett team som vill framåt och som ständigt vill utvecklas. Denna fantastiska gemenskap och kompetens är grundpelaren till att vi under 2017 tog enorma kliv. Vi har många spännande nyheter framöver. Vill ni vara först att ta del av dessa, följ 3ETAGE på Instagram och Facebook.

Persson avslutar med 3ETAGEs välklingande slogan: Vi är Helsingborg!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.