Emma levererar veckans blogg med lite trevlig statistik!

Halloj!

Nu har alla vi åtta kollegor skrivit våra första inlägg här på 3etages blogg. Jag var först ut för cirka två månader sedan och berättade då lite om mig själv och hur livet är som relativt nyinflyttad Stockholmare i Helsingborg.

En sak som slår mig när jag pratar med mina mäklarkamrater i Stockholm är att marknaden där är ganska tuff just nu, och har varit så ett tag. Priserna har på flera håll gått ner och många pratar om en dålig marknad. Nyheter har en tendens att vara storstadsfokuserade, och här vill jag slå ett slag för att det som gäller i huvudstaden inte behöver vara synonymt med övriga landet. Och nu i synnerhet Helsingborg.

Min synpunkt och reflektion från 3etages vardag är att marknaden är IGÅNG! Det är absolut ingen dålig marknad här, dock en ny sådan. Som mäklare behöver du dagligen anpassa dig efter marknaden och just nu ser jag väldigt positivt på Helsingborgs.

Jag skulle vilja påstå att priserna inte sjunker och de sticker heller inte iväg i någon stor utsträckning, vilket kan vara ett sundhetstecken.

Med det sagt så vill jag också poängtera vikten av att dagligen se på marknaden med nya ögon och se möjligheter och inte hinder. Vi på 3etage har under de senaste 30 dagarna lagt ut flest objekt av alla mäklare i hela Helsingborg. Under denna period har vi publicerat hela 15 % av den totala marknadens objekt. Det tycker jag att vi som ett lokalt kontor ska vara stolta över och vi är väldigt glada över att få fortsatt förtroende av våra fantastiska kunder  🙂

Som i mitt senaste inlägg vill jag avsluta med att ranka mina topp 3 favoritobjekt som 3etage just nu har ute på marknaden.

Kullagatan 56:

En paradvåning mitt i centrum med fungerande öppen spis, två balkonger och möjlighet till parkering på innergården.

http://www.3etage.se/object.php?id=CMBOLGH4ORRSVJ8E1T4BJ65&type=apartment&image=CBILD4OTA6P9E8LCB3G1I

 

Michael Löfmans gata 6:

Otroligt fin etagevåning på eftertraktade Tågaborg som har det mesta.

http://www.3etage.se/object.php?id=CMBOLGH4OB44OLHGFNAB391&type=apartment&image=CBILD4OS2UHGR81CN92EI

 

Tofsmesgatan 18:

Sjukt coolt skifferhus i Mariastaden med enorma fönsterpartier och fräck arkitektur (såldes under gårdagen)

http://www.3etage.se/object.php?id=CMVILLA4OOB8T45PCGCOK8N&type=house&image=CBILD4OS5M100BRTGJ3C9

 

Det var allt för lilla mig, hoppas vi ses och hörs J

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.