Nicklas och 3Etage önskar er en Glad Påsk!

Då var det äntligen min tur att få blogga igen och dela med mig av mina erfarenheter som fastighetsmäklare i Helsingborg.

Sist fick ni läsa den del om min bakgrund, varför jag blev fastighetsmäklare och lite om min fritid. Nu tänkte jag att vi ska gå in lite mer på marknaden i Helsingborg och hur vi uppfattar den ”inifrån” samt lite hur min vardag har sett ut sen vi sist hördes av.

Sedan mitten av januari har det hänt en del både i yrkeslivet och idrottslivet. Kombinationen yrke och elitidrott når sin kulmen i början på mars där vi går in i slutspelet. Att spela slutspel med FC Helsingborg 2018 har i stort sett inneburit match varannan dag med bussresa mitt i veckan till Uppsala (ca 2ggr på 5 dagar). Tidiga morgnar vid avfärd har mixats med att vara hemma i Helsingborg 05.30 för att sedan vara på jobb kl 9. Det tar på krafterna men den depån fylls på direkt då man sätter foten på kontoret där man möts av detta underbara gäng på 3Etage som ger en stötning, energi och alltid undrar hur det har gått (hur det gick går vi INTE in på här), sedan skadar det inte med en handfull koppar kaffe!!!

Desto bättre har det gått i mäklaryrket. Efter en ganska tyst och lugn januari månad har det rullat på mer och mer efter varje månad som gått och nu inför april månad känner både jag och vi på 3Etage att marknaden är igång! I Helsingborg har vi just nu en bra och ny marknad som är mer balanserad och sundare. Det är väldigt viktigt att som fastighetsmäklare vara på tårna och se nya trender då marknaden är i ständig förändring. Att se dessa trender och att anpassa sig efter dom på bästa möjliga sätt är något vi pratar om dagligen på 3Etage.

För oss har starten på 2018 varit magisk och som min kollega Emma så elegant påpekade så har vi de senaste 30 dagarna publicerat flest annonser på Hemnet, hela 15%. Något vi såklart är enormt glada och stolta över samtidigt som det är ett kvitto på att vi gör rätt saker.  Det är fantastiskt kul att få jobba på ett företag i medvind och känna att alla vill utvecklas och bli bättre hela tiden.

Men nu är inte tiden för att vara nöjda, nu är tiden för att växa ännu mer!

Glad Påsk önskar vi på 3Etage!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.