Hannah, SEA U, marknaden och fina bostäder!

Hej,

Det har varit tyst ett tag från vår sida. Vi ber om ursäkt för detta såklart! Visst har ni saknat oss? Sanningen är att vårt ordinarie jobb har krävt stor fokus då flera stora saker är på gång för firman. Vid tangentbordet denna vecka är jag Hannah Kjell.

Vi har lämnat april och det opålitliga vädret bakom oss och välkomnar maj med glädje. Vilket väder det har bjudits på än så länge! Objekten och alla våra kunder är vackrare än någonsin ? Solen skiner och likaså affärerna. För 1,5 vecka sedan förmedlade jag ett historiskt objekt för firman då det var vårt första objekt i Domsten. Det såldes dessutom efter bara 45h, 350.000kr över utgångspriset. En mycket lyckad försäljning med väldigt nöjda kunder. Kolla in vilket hus, en riktig dröm om jag får säga det själv!

Vi har helt klart en ny bostadsmarknad. En väldigt intressant sådan! Det känns som att spola tillbaka tiden 3-4 år. Jag skulle vilja säga att marknaden är mer normal och sund än vad den har varit de senaste 2 åren. Idag möter vi färre spekulanter på våra visningar och tidsramen är något längre än vad vi har vant oss vid men visst går det att sälja. Spekulanterna vi möts av är istället ”hetare” som vi kallar det och oftast mer redo med färdiga lånelöften och har vetskap vad de är ute efter. Det vi ofta får höra på dagens nya marknad är att bankerna är tuffare än vanligt vilket kan sätta käppar i hjulet för många av våra intressenter. En följd av detta är att fler och fler affärer säljs med förbehåll, vilket kort och gott innebär att köparna inte kan fullborda ett kontrakt utan att deras bostad först blir såld. Vi som mäklare måste anpassa oss mer och krocken mellan oss och säljarna blir större då de ofta är fast i förra årets marknad.

Men tillbaka till det vi älskar mest, nämligen våra bostäder vi förmedlar. Vi har under en längre tid fått äran att sälja otroligt vackra hem och det ser ut att fortsätta. Jag vill främst lyfta tre av de som skall publiceras under de två kommande veckorna. Två av de ligger i Helsingborgs nya stadsdel ” SeaU Helsingborg” intill sundskajen. Detta är två identiska bostäder på 3e respektive 6e våningen i mittenhuset ut mot havet. Bostäderna är 82 kvm om 3 rum och kök. Är detta något för er så ta gärna kontakt med Hannah eller Andreas för mer info. Det tredje och sista objektet jag vill tipsa om är Wallisgatan 84 i Ramlösa. Ett prestigefullt hem som har totalrenoverats minutiöst utav de nya ägarna. Kika på vår hemsida och få ny inspiration till ditt hem om inget annat. Varmt välkomna att kontakta Martin för mer info.

SEA U Kvarteret

Den prestigefyllda bostaden i Ramlösa på Wallisgatan 84!

Ha en fantastisk vecka så hörs vi snart igen! /Hannah

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.