Semesterstängt

Stressen handlar om att inte räcka till på något plan. Jag har ett jobb som på papperet ska vara på 30 % men i själva verket är bra mycket mer. Och det är ett sådant där jobb med deadlines och grejer där man inte bara kan stämpla ut efter att man har gjort sina 12 timmar i veckan. Och övertidsersättning är bara att glömma. Så jag kommer ständigt på mig själv med att gå och tänka på allt som måste göras. Det får mig på dåligt humör och påverkar mitt tålamod avsevärt.

Och så har vi allt arbete med huset och vår lilla stuga som vi renoverat upp för att hyra ut nu på sommaren. En sisådär fyra-femtusen kvadratmeter stor tomt med häckar, land och dylikt kan vara nog så jobbigt utan ett renoveringsobjekt ”vid sidan av”.

Och så ska familjen, inklusive de två hundarna och de två hästarna tas hand om. De som det var svårt nog att sälja in de där 30 procenten till. ”Alltså det är ju bara en dag i veckan och en timme om dagen resterande dagar. Så kör jag en timme på morgonen eller kvällen så kommer det ju knappt att märkas”. Morsning korsning!

Så jag hinner inte med mitt jobb, inte mitt hus, inte min renovering och min familj är ständigt besviken på att jag inte har mer tid för dem.

Just det, så bloggar jag också. Men den tar jag fan ledigt från nu. 20 Augusti är det IRONMAN Kalmar och det är min nuvarande arbetsgivare. Strax efter att den tävlingen är avklarad återupptas detta bloggande. Till dess får ni hålla till godo!

Glad jävla sommar!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.