Jerringpriset, viktigt mot Lakers och San Jose Barracudas i storform…

Att Peder Fredricson vinner Jerringpriset känns väl som en liten skräll speciellt för en annan då man inte ens visste vem han var innan han gick upp för att ta emot priset. Att jag inte vet vem Peder är beror självklart på att jag är totalt ointresserad av hästsport men det förringar absolut inte Peders vinst. Blir nästan lite sur på folk som är sura för att han vann, han fick flest röster och mycket konstigare än så är det inte. Man skall ha klart för sig att ta man ett OS Silver så är man en grym idrottare…

Blir det Hånberg och visst klarar KHK av det här…

Nu är vi inne på det nya året och det är en hektisk tid för alla sportchefer just nu och inte minst för Karlskronas Sportchef Michael Sundlöv som har en trupp som gjort jäkligt bra ifrån sig och där många spelare blivit heta på marknaden. Man vill säkert göra en del förlängningar och få detta klart inom kort och sedan avvakta lite med några för att skapa sig spelrum och kunna höja nivån i truppen ytterligare.

Canada och USA bäst igen och Luleå vs KHK

Canada med alla sina juniorstjärnor borta eftersom de dominerar i NHL vinner med 5-2 mot ett Sverige med alla de bästa med. Det är inget snack om saken utan dessa länder gör något helt annat i sin talangutveckling än det vi håller på med. Själv följde jag OHL (världens bästa juniorliga) i ett 70-tal matcher för två år sedan och vi i Sverige framstår som ett u-land i jämförelse.

Nyårsönskningar kring lagen i Karlskrona…

Så här första arbetsdagen in på det nya året så kan man ju som sportnörd faktiskt ha lite önskningar kring lagen från staun KHK, HIF Karlskrona och FK Karlskrona. Jag följer lagen kontinuerligt och tycker det är fantastiskt roligt att vi har två lag som tillhör den yttersta eliten samt ett fotbollslag på frammarsch. Jag tror vi har ett riktigt skoj 2017 att se framemot.

KHK vann mot Rögle och Bävergaddar…

KHK vinner över Rögle i sudden med 3-2 och det var lite surt att tappa en pinne på ett skott från mittlinjen men så är hockeyn, man vet aldrig vad som kan hända. Om man jämför denna match mot den i onsdags mot Djurgården så tror man inte riktigt att det är samma lag men KHK har svårigheter när man skall föra matcherna och är mycket bättre när man spelar mot offensiva lag som man kan få spelvändningar på.
Inte först, inte vassast men underhållningsvärdet är högt. Beaver Blogg är en blogg om Idrott, vardagligheter och roliga händelser med snedvridning åt hockeyhållet på alla nivåer. Beaver Bloggs åsikter är bloggens egna och inte 24blekinge.se.

Håll dig uppdaterad med oss på Beaver Blogg - prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev!