Två nyförvärv som behöver växa, Molin sticker ut och FK Karlskrona laddar inför helgen…

Alla lovordar KHK:s nyförvärv Komarek och Lundberg själv säger jag att det är två spelare som måste göra bättre ifrån sig än förra säsongen. Det brukar i och för sig funka, vi vet vilken utveckling spelare som Jensen, Bergström, Lindholm, Kellman har haft i KHK och det är något sådant som vi behöver se från de här killarna.

Ishockeyförbundet tar lärdom av lex KHK, FK Karlskrona mot Rosengård och Hånberg

Ishockeyförbundets ordförande, Anders Larsson skriver i sin senaste ledardebatt följande – Vad vi lärt oss av debatten är att vi inte kan vara kategoriska utan att vi måste röra oss med vettiga infasningstider, att det inte alltid går för klubbar och kommuner att över en sommar fixa till allt enligt kraven. Vi lärde oss mycket av exemplet Karlskrona, där kommunen till sist löste allt på ett mycket bra sätt. De gjorde en mycket imponerande insats på mycket kort tid.

Slut med varumärkestricksandet säger Hockeybossen, Blodomloppet och FKK:s Sportchefs berömda badvadslagning…

Ishockeyns förbundsordförande Anders Larsson skriver följande i en debattartikel - Jag tycker också att vi ska göra slut på tricksandet med olika lösningar där klubbarna lägger A-laget i ett särskilt bolag och sedan klarar licenskraven genom att i det värdera upp klubbens varumärke till många miljoner. Det låter väl vettigt men samtidigt hade detta varit en tuff verklighet för många lag.

Likviditetskrisen i KHK, FK Karlskrona och golfen…

Nu är likviditeten hårt ansträngd i KHK igen och Karlskrona Kommun har en fodran på ca 500.000 kr som skall betalas innan fredagen annars så skickar man den till inkasso. Självklart är detta inte bra för KHK att det går så långt som det gjort. KHK måste nu verkligen ta tag i kostnadsmassan för detta måste lösas så man kan jobba med verksamheten i ekonomisk balans och få lite lugn och ro …
Inte först, inte vassast men underhållningsvärdet är högt. Beaver Blogg är en blogg om Idrott, vardagligheter och roliga händelser med snedvridning åt hockeyhållet på alla nivåer. Beaver Bloggs åsikter är bloggens egna och inte 24blekinge.se.

Håll dig uppdaterad med oss på Beaver Blogg - prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev!