KHK förlorar tredje raka, Bävergaddar och San Jose Barracudas

Det är jämnt i matcherna nu och skall man vinna mot Brynäs så gäller det att minimera misstagen och där var idag Brynäs bättre..

Nu har KHK dubbelmöte mot Leksand och det är ett måste att bryta förlusttrenden och komma in på vinnarspåret igen och det är jag övertygad om att man gör.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare

3 Bävaergaddar                          Jimmy Andersson

Tycker Jimmy gör sin bästa match för säsongen. Han skapar en hel del chanser för laget och det skulle vara skoj om det lossnade lite i poänggörandet. Bara att fortsätta på denna vägen nu.

2 Bävergaddar                             Emil Larsson

Tycker Emil återigen gör ett jättejobb matchen igenom och han visar nu i match efter match att han är en vass SHL spelare.

1 Bävergadd                                 Kellman, Bergström och Cruseman

Kedjan är den klart vassaste i KHK och man gör ett jättejobb men man behöver göra lite mer mål på sina chanser. Nu gör Bergström målet idag men det hade behövts fler från denna formationen. Dock visar dom att de är en toppkedja.

Att ta tag i: Såg lite trögt ut därute idag och vi får hoppas att energin är tillbaka i matchen mot Leksand borta på fredag.

Paulsson? Hur illa är det…

San Jose Barracudas

San Jose vinner borta mot San Antonio med 4-0 och Julle fick med sig ett ass i matchen. Chattade lite med han direkt efter och känslan är bra just nu och det har blivit 7 poäng på 9 matcher och han känner att det går framåt i allt.

Det är alltså bara att ösa på för att nå till den stora drömmen NHL…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.