Trashtalk-gate, HIF Karlskrona vann och Henke Larsson

Alltså får vi bevittna Trashtalkens A,B,C i vad man vill uppnå med det där snacket … Kan tänka mig att Paulsson inte är nöjd med att han inte kunde hålla sig. Två matchers avstängning och 25.000 kr i böter vilket indikerar på en lön på 200.000-250.000 kr i månaden för Paulsson vilket kan kännas lite mycket för 5 poäng men visst är han en spelare av klass när han kan vara med.

HIF Karlskrona vann

Var och såg HIF Karlskrona igår då de vann mot Skövde och jag tycker de hade matchen i princip hela tiden. Skövde kröp lite närmre på slutet men det gick bra ändå. Möller-Madsen är sjukt bra och Flamme i målet var grym i första halvlek igår.

En otäck skada på Nygren gjorde att det inte kändes så roligt och här kommer HIF Karlskrona behöva få in en ny spelare ganska så omgående då han troligtvis är borta resten av säsongen.

Henke Larsson

Skandalscenerna efter att Helsingborg åkt ur allsvenskan är otäcka. Galna supportrar slår på en egen spelare och det är bara att bura in dom så fort det är möjligt. Riktigt dåligt och ett lågvattenmärke samt att HIF måste ha ett säkerhetstänk som är noll.

Det som förvånat mig de senaste veckorna är Henke Larsson och hans attityd till media och hur han representerar Helsingborg och sig själv. Han känns inte OK och frågan är om han är en ledare som kan hantera det som krävs på allsvensk nivå.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.