Vad har hänt med KHK och lätta Djurgården…

Man är inte i närheten av den intensitet som man varit innan. Man håller en så hög säkerhetsnivå i spelet att det inte kan hända något. Skulle jag överdriva lite och beskriva ett typiskt KHK byte så är det att man jobbar bra i egen zon och överbelastar ganska så hårt att man till slut vinner pucken i egen zon för att få iväg ett första pass där någon får pucken i mittzon.

Alla har nu varit inne ca 30 sekunder vilket innebär att man dumpar ner pucken i anfallszon för att byta. Sådär håller det på byte efter byte och då är det tufft att vinna hockeymatcher…

Lätta Djurgården

Det finns inget lag i HA eller SHL som KHK har haft så lätt för att slå som Djurgården. Det känns som en skänk från ovan att det är just DIF som passar KHK så jäkla bra som vi skall möta nu i ett dubbelmöte. Här finns nu den stora chansen till att ta hem två fullpoängare och vara tillbaka på vinnarspåret. #matchernamotdifkommerlägligtnu

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.