Blir det Hånberg och visst klarar KHK av det här…

Sedan har vi ju på den korta tidshorisonten den 15 februari som är sista dagen för övergångar för denna säsong och det sätter ju lite extra tempo på grejerna. Visst hade varit gott och se en förstärkning i Karlskrona-offensiven för att få lite mer spets framåt.

Om jag förstått det rätt så sitter tränaren Pelle Hånberg på ett utgående kontrakt och det skall bli spännande och se hur man tänker här. Signalerna från klubben var tydlig, ta laget till minst plats 10 i tabellen. Det var en signal från Sportchefen att han ville se leverans annars hade man öppnat upp för förändring.

Själv har jag inte innan sett det som självklart att det skulle bli en förlängning med Hånberg men jag gillar resultat och Pelle har verkligen levererat. Han är självklart inte själv utan Molin och Aaro levererar även dom på hög nivå och har en stor del i framgången.

Kontinuitet är viktigt och en stor framgångsfaktor och när laget nu gör en fantastisk insats så är valet ganska självklart kan jag tycka, Pelle Hånberg har många ogjorda år framför sig i KHK och han har visat att han kan göra KHK till ett topplag i SHL…

Klarar KHK detta…

De senaste fem säsongerna har det i snitt krävts att man skall ta 1.3 poäng för att man skall klara sig kvar utan att kvala. KHK har efter 32 matcher ett snitt på 1.6 poäng per match. Det är med andra ord ganska högt vatten men det gäller att ligga i hela tiden. KHK har tappat 5 poäng de senaste två matcherna så det går undan i trepoängssystemet. Tänk ett SM-slutspel i Karlskrona, det vore magi det…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.