Vilken seger, tror vi räddade ekonomin och Bävergaddar….

Vinsten mot LHC hemma inför rekorddålig publiksiffra (KRIF brukar dra mer i hallen) var så jäkla viktig. Alexander Bergström blev bäste målgörare någonsin i klubben, KHK ligger 3 poäng före Djurgården, fatta hur tungt dom måste ha det och i dag har man chansen på nytt… #fantastiskt #molineffekten

Vi var inte många, knappt några alls, men oj vad vi köpte i baren i WIP:en och jag tror efter att ha kikat på notan i morse att nu är nog KHK:s ekonomiska bekymmer över, eller rättare sagt dom måste vara över för annars vet jag inte vad som skall till. #vigjordevårtbästa

Bävergaddar

Gårdagens Bävergaddar går till följande spelare..

3 Bävergaddar                                                          Johan Honken Holmqvist

Honken är ett unikum, Honken är i zonen, Honken vinner matcher åt KHK, vad mer kan man begära.

2 Bävergaddar                                                          Filip Cruseman

Oj vilket jobb han gör, han är inte stor men är som en oxe därute på isen. Roligt att se att han är igång ordentligt igen. När Cruseman är bra så är KHK bra…

1 Bävergadd                                 Dansken

Morten Madsen är ingen finlirare men igår stod han upp som lagkapten och drev laget framför sig. Han brukar jobba bra så är det ju men igår gjorde han det där lilla extra och fick laget med sig. Han visade att hockeymatcher vinner man i huvudet.

Att tänka på: Jag har inte nämnt t ex Kolan som var grym igår, Arell som köttade på, Gunnarsson som var grym han med och det är bra. De där killarna har vi höga förväntningar på liksom Alexander Bergström som gjorde det han skall, MÅL. De här spelarna skall bara leverera om man skall ha chansen att vinna och det gjorde dom allihopa. Fantastiskt och vad gött med en vinst…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.