KHK vs Malmö, biljettgate och har KHK fått skillnad…

Lotttgate

KHK och HIF Karlskrona gör ett gemensamt uttalande kring de 8 sålda lotterna…

Citat:

Initiativet till försäljningen har tagits av enskilda personer och ingen av föreningarna har varit inblandad i planeringen. Föreningarna är överens om att arrangerande förening äger rätten till all försäljning i samband med sina event och att det inträffade är ett olyckligt avsteg från denna princip. Vi lär av det inträffade och ser framåt. Hälsningar, Rolf Lindberg Karlskrona HK Örjan Nilsson, HIF Karlskrona

Ungefär detta skulle man gått ut med från början för i sak håller jag med till 100%, arrangerande klubb äger rätten till all försäljning i samband med sina event. Bollkänslan känns dock oerhört låg i detta och vi Karlskroniterna har väl egentligen bara blivit lite utskämda i riksmedia. #baravändablad

Har KHK fått skillnad…

Aaro och Molin har tagit över och har man då fått någon skillnad? Jag skulle nog vilja säga att energinivån har blivit mycket högre i alla fall i matcherna mot Linköping. Röglematchen suger fortfarande.

Hela grejen med tränarbytet var ju att få till ett trendbrott som skulle ge poäng och matchen i morgon mot Malmö kommer verkligen visa åt vilket håll klubben är på väg. Oj vad häftigt det hade varit med ett Play-In…

Ha det

Mikael Johansson

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.