En historisk lördag för KHK, fokus på bra saker och FK Karlskrona…

Vi har ju alla förstått att det jagas intäkter på alla håll och man kan nu få se underhållning i pauserna, puckkastning, swisha när man köper 50/50-lotter, det är efterfest och marshaller i rondellen. Visst vi har sett det mesta innan så det är inga nyheter men det behöver inte vara nytt för att vara bra. När man tog tillbaka Boneslåten t ex kändes det som att KHK fick tillbaka sin identitet.

Fokus på bra sker, det känns även som att KHK igår fokuserade på bra saker, det var en hyllning till en motståndare, det blev en vinst, spelarna var taggade och spelarna sköt på mål istället för att stå med rumpan ut mot banan i ett sarghörn, man bjöd hjärtsjuka barn på matchen. Det fanns inga utspel om lotteriförsäljning och vad det nu brukar vara utan det var en lördag med fokus på rätt saker, skoj måste man säga.

FK Karlskrona mötte Sölvesborg och resultatatet blev 1-1. Känslan är att FKK har något på gång men samtidigt så är det så tidigt på säsongen att man egentligen bara kan säga att det ser bra ut för att vara så tidigt på säsongen.

Nu kommer lite träningsmatcher då man kommer få bekänna färg och det skall bli spännande och se. Dom lagen man skall möta är Husqvarna, Öster och seriefavoriten Kristianstad. Spännande…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.