Hur många blir det mot Mjällby, SM-slutspelet och löpning…

Visst är det så att Mjällby är storfavoriter men samtidigt så tror jag att det passar FK Karlskrona ganska så bra. Vinsten i sista träningsmatchen mot Landskrona gav nog en del självförtroende och man visade sig själva att man kan vara med och störa vilket lag som helst. Vi kan nog se framemot en riktigt spännande fotbollssäng.

Vill du försäkra dig om en biljett så gå gör du det här, det är nästan som man redan nu ser kaosen ute vid Västra Mark…… https://www.nortic.se/tickets/show/44073?refid=&campaignid=-1&layout=15414&showcode=

SM – Slutspelet

Att se playoffmatcher är något helt annat än den vanliga serielunken. Spelarna ger allt i varje närkamp och det är ju inte precis så att man bromsar in i hörnen…

Lagen som är kvar är självklart riktigt bra och de som vinner är de med de största vinnarskallarna. Skall jag tippa så säger jag att Frölunda står där med bucklan efter sista matchen är spelad. Kanske lite för mycket med hjärtat men visst hade det varit skoj…

Löpning…

Som ni vet brukar jag ju får mina löparryck och nu är tiden (våren) som är som gjord för att ut o jogga. Det man märker är att ganska så många tänker samma sak och att det finns en jäkla massa snabba löpare därute.

Har man då som jag en alldeles för stor tävlingsinstinkt så blir det en prövning att inte spränga sig. Som tur är så orkar man inte haka på så länge utan man tar slut ganska så fort vilket ju är både på gott och ont… #västramarksfyrakilometaremåsteblivitsexkilometer

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.