Vad hände KHK, FKK och kommer HIF Karlskrona reda ut det här…

Nu har det ju gått en tid sedan detta möte var (7 februari) och vad har då hänt? Har man lyckats justera resultatet rejält? Vi är nu hyfsat långt inne i april som ju är sista månaden för säsongen och man borde ha koll på hur resultatet kommer bli.

Man skulle öka intäkterna med 100.000 kr i veckan, funkade det? Många frågor finns det och här är det nog många som undrar åt vilket håll det gått. Men släpper man ingen information kring det så tolkar jag det som positivt, allt annat hade varit galet.

FK Karlskrona

FK Karlskrona startar serien på fredag och frågan är hur man kommer klara av det nu när man tagit ett steg högre upp i systemet. Kristianstad som är motståndaren i premiären kommer i alla fall kunna ge en indikation då de är en av seriefavoriterna. Blir en spännande fredag detta..

Kommer HIF Karlskrona reda ut det…

HIF Karlskrona kommer ta sig an Tyresö i kvalet och frågan är hur det kommer gå? Känslan är tudelad efter att laget förlorat grymt mycket matcher under säsongen så frågan är om man pallar att ladda om.

Det känns inte självklart men samtidigt skall man bara klara av detta. Kommer bli riktigt spännande och en nagelbitare, precis så som det skall vara.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.