Vad händer KHK, FKK:s galne sportchef och HIF Karlskrona i årets viktigaste…

Självklart sätter klubben fokus på Tobbes match, Camp KHK men det är nog viktigt att man även ger information kring hur man tänker i de lite tuffare frågeställningarna. Man vill självklart ha med sig sponsorer och supporters på tåget men då vill man känna sig informerad och inte stå kvar på perrongen.

Det som dock känns bra är att det inte flaggas för likviditetsproblem och det ger ett visst lugn men det gäller att lösa problemen och inte bara förflytta dom framåt i tiden. Snart är det dags för årsmöte och troligtvis är det först då vi får facit.

FKK:s galne sportchef

FK Karlskrona har nog Sveriges galnaste (läs roligaste) sportchef. Jag var med honom i Kristianstad i fredags och det där är en upplevelse utöver det vanliga. Han pratar i telefon oavbrutet och pratar med oss andra i bilen samtidigt så två kanske tre diskussioner är igång samtidigt, han kör som en galning men säger att han har järnkoll och all denna nervositet och glädje för en fotbollsmatch skull.

Att bry sig om människor och sin sport på det vis som Peter Christenson gör är få förunnat och spenderar man 7 timmar med den mannen så är det bara att gå och lägga sig och sova sen…. #magiskkille  Förresten, i morgon skall han intervjuas och bada i speedos på Studentviken, måtte det snöa 🙂

HIF Karlskrona

I dag vid 16.30 smäller det, HIF kan ta andra segern och få till en avgörande match på hemmaplan nu i veckan. Måtte detta gå bra, hela föreningen är verkligen värd att vara kvar och göra sin tredje säsong och börja utmana uppåt.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.