Slut med varumärkestricksandet säger Hockeybossen, Blodomloppet och FKK:s Sportchefs berömda badvadslagning…

Till exempel så hade inte Karlskrona HK spelat i SHL eftersom man har misslyckats att anpassa kostnaderna efter de intäkterna man har och det egna kapitalet hade redan varit förbrukat.

Vad årets rörelseresultat blir för KHK i år är det inte många som vet men spekulationerna är igång för fullt och det blandas och ges ganska så ordentligt. Ryktet säger även att årets första budgetförslag som skulle generera 5 miljoner i vinst kommande säsong är förkastad då den anses orealistisk. Spännande kan man lugnt säga…

Blodomloppet

Joel Kellman (KHK), Filip Cruseman (KHK), Angelica Bengtsson (Hässelby) är alla ambassadörer till årets Blodomlopp som går den 15 maj men som du redan nu behöver anmäla dig till: https://anmalmig.nu/anmalan/e9cf28fe-0302-4af0-af31-579c557071ff/

När man pratar med projektledaren för Blodomloppet Erik Andersson och frågar om hur viktigt det är med Blodomloppet så säger han att visionen är att vi skall ha ett hälsosammare Blekinge/Sydost Sverige där det aldrig råder brist på blod eller blodgivare! Då förstår man vidden av detta motionslopp, det handlar alltså om att rädda liv. Erik säger att blodgivare i Sverige idag räddar 100.000 liv om året och att en blodpåse används varje minut runt om i Sverige så behovet är stort. Man imponeras av det jobb som görs och jag hoppas att du som läser detta både anmäler dig till Blodomloppet och blir Blodgivare för det gör skillnad.

Avslutningsvis så säger projektledare Erik Andersson att det finns inget annat sätt att beskriva det engagemang som visas än att alla är Superhjältar, helt fantastiskt.

FKK:s sportchefs berömda badvadslagning

Peter Christenson som är en modig man som står för vad han säger skall i dag iförd tighta badbyxor (vi hoppas på Speedos) bada på Studentviken. Han slog vad i höstas om att detta skulle ske om laget gick upp i division 1 och nu är alltså dagen äntligen där. Jag pratade med Peter i förmiddags och han var sjukt taggad och sa att doppa sig var inga problem men han skippar nog att ta simborgarmärket idag (200 m).

Man kan absolut inte tro att denna FRISKUS, IKON, SPORTCHEF, LÄRARE, FAR TILL 2 FULLVUXNA BARN OCH BADARE har fyllt 59 år utan man skulle på sin höjd gissa på att han fyller 58 i år…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.