En bra start för FKK, HIF Karlskrona kvar i eliten och San Jose Barracudas

Nästa match är borta mot Ljungskile och då kommer man verkligen få bekänna färg och sedan söndagen den 7:e maj väntar Mjällby hemma i ett superderby. När man pratar med folk i föreningen så märker man att det finns en stor portion ödmjukhet men samtidigt så finns ambitionerna där. Vi har en spännande fotbollssäsong framför oss.

HIF Karlskrona kvar i högsta ligan

Var och kikade på när HIF Karlskrona körde över Tyresö och det var inget snack om saken idag. Skoj att HIF Karlskrona är kvar i högsta ligan för det är där man hör hemma. Nu gäller det att föreningen steppar upp och tar nästa steg i utvecklingen.

Potentialen finns där och nu är det dags att göra något av den. Några yngre egna killar har kommit in och gjort det bra men samtidigt så räcker det inte. En riktigt bra målvakt är ett måste och sedan tar man det därifrån. Som sagt bara att ta nästa steg…

San jose Barracudas i slutspel…

I kväll kl 00.00 är det dags för Julle och San Jose Barracudas att spela andra slutspelsmatchen mot Stockton Heat. Den första vann man med 4-0 och de ser riktigt vassa ut.

Många frågar var man kan se matcherna så här kommer länken: http://ahl.neulion.com/ahl/ Kl 00.00 smäller det…

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.