Charlotte har en spännande resa framför sig, Guter tar varje chans och kommer FKK upp på vinnarspåret…

Att nye klubbchefen Charlotte Gustavsson har en spännande och utmanande resa att göra med Karlskrona HK finns det inga tvivel kring. Hon tillsammans med gänget i organisationen skall vända en negativ ekonomisk trend genom att skapa en ny strategi som genererar mycket mer intäkter via publik, sponsorer och försäljningen i arenan.

Jag tror absolut att det går men det kommer kräva en strategi där alla är med på resan. Att man bestämt sig för att öka intäktssidan är nog enda vägen men samtidigt så måste man hålla i kostnadssidan så det blir nog att köra ett klassiskt gasa-bromsa race.

Men det känns som en riktigt bra omstart med Charlotte och detta är precis vad KHK behöver just nu, en person som återskapar förtroendet och framtidstron på klubben så man vinner tillbaks publik och sponsorer.

Guter

Visst blir man lite förundrad av Guter och hans agents agerande. Varje gång det finns en liiiten öppning i hans kontrakt så är han ute och förhandlar och checkar av läget. Visst det är så kontrakten är uppbygda så utifrån den aspekten är det ju OK men frågan är ju om Guter verkligen vill vara här?

Jag har inga problem med att spelare har riktigt bra kontrakt och tjäna bra med pengar men då skall det vara leverans på grejerna. Jag gillar när jag hör sportchef Larsson säga att det även finns konsekvenser och det skall bli spännande och följa Guters kommande säsong.

FK Karlskrona

På söndag har FKK match mot Qviding och det är dags att ta sig upp på vinnarspåret efter förra veckans förlust. En förlust som i mina ögon kändes lite onödig. Man gjorde stora förändringar i laget och dom som startade matchen var inte beredda dom första 20 minuterna.

Tror faktiskt det var första gången i år som jag såg laget falla isär på det sättet. Det kommer bli en tillställning på söndag då laget har en hel del att bevisa.

Ha det

Mikael Johansson

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Senaste nytt

San Jose Barracudas förlorade semin, FK Karlskrona förlorade mot Utsikten och vem blir utropstecknet i KHK…

Då var säsongen över borta i USA för San Jose Barracudas och Julle men vilken grej det har varit i år. Man fick spela nästan in i juni och känna på det här med slutspelet på en helt ny nivå. Kikar man tillbaka lite på Julles insats under säsongen så har det hänt grymt mycket. Tittar man på poängproduktionen så har han i år gjort 30 poäng jämfört med 11 förra säsongen och i play off blev det 8 poäng i år jämfört med 0 förra säsongen.

Charlotte har en spännande resa framför sig, Guter tar varje chans och kommer FKK upp på vinnarspåret…

Att nye klubbchefen Charlotte Gustavsson har en spännande och utmanande resa att göra med Karlskrona HK finns det inga tvivel kring. Hon tillsammans med gänget i organisationen skall vända en negativ ekonomisk trend genom att skapa en ny strategi som genererar mycket mer intäkter via publik, sponsorer och försäljningen i arenan.

Klubbchefen, Heed-Bergman- Sörensson skickade Görtz till Malmö och Lindberg

KHK skall i morgon presentera den nye klubbchefen. Storbloggaren Skarpis eller Björne som vi kallar honom tror på Charlotte vilket jag tror skulle bli ett ypperligt val men jag är inte så säker. Skulle jag sätta mina pengar på ett tips skulle jag säga Värmland och då inte Karlstad utan där kanonerna mullrar. Tror det är minst lika bra som Charlotte om så skulle bli fallet.

Mjällby supportrar gillar inte läktaren, Löfqvist i Mjällby segerviss och är KHK:s lagbygge vasst…

Känslan är att det kommer bli mycket folk i derbyt mellan FK Karlskrona och Mjällby och det kommer va ett derby med känslor. Mjällby supportklubbs ordförande är missnöjd med läktaren de tilldelats och det med all rätt. Västra Mark är långt ifrån Malmö FF:s arena som man ju besökte inte för så jäkla länge sedan, så visst är kontrasterna stora.

Två nyförvärv som behöver växa, Molin sticker ut och FK Karlskrona laddar inför helgen…

Alla lovordar KHK:s nyförvärv Komarek och Lundberg själv säger jag att det är två spelare som måste göra bättre ifrån sig än förra säsongen. Det brukar i och för sig funka, vi vet vilken utveckling spelare som Jensen, Bergström, Lindholm, Kellman har haft i KHK och det är något sådant som vi behöver se från de här killarna.
Inte först, inte vassast men underhållningsvärdet är högt. Beaver Blogg är en blogg om Idrott, vardagligheter och roliga händelser med snedvridning åt hockeyhållet på alla nivåer. Beaver Bloggs åsikter är bloggens egna och inte 24blekinge.se.

Håll dig uppdaterad med oss på Beaver Blogg - prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev!