Charlotte har en spännande resa framför sig, Guter tar varje chans och kommer FKK upp på vinnarspåret…

Jag tror absolut att det går men det kommer kräva en strategi där alla är med på resan. Att man bestämt sig för att öka intäktssidan är nog enda vägen men samtidigt så måste man hålla i kostnadssidan så det blir nog att köra ett klassiskt gasa-bromsa race.

Men det känns som en riktigt bra omstart med Charlotte och detta är precis vad KHK behöver just nu, en person som återskapar förtroendet och framtidstron på klubben så man vinner tillbaks publik och sponsorer.

Guter

Visst blir man lite förundrad av Guter och hans agents agerande. Varje gång det finns en liiiten öppning i hans kontrakt så är han ute och förhandlar och checkar av läget. Visst det är så kontrakten är uppbygda så utifrån den aspekten är det ju OK men frågan är ju om Guter verkligen vill vara här?

Jag har inga problem med att spelare har riktigt bra kontrakt och tjäna bra med pengar men då skall det vara leverans på grejerna. Jag gillar när jag hör sportchef Larsson säga att det även finns konsekvenser och det skall bli spännande och följa Guters kommande säsong.

FK Karlskrona

På söndag har FKK match mot Qviding och det är dags att ta sig upp på vinnarspåret efter förra veckans förlust. En förlust som i mina ögon kändes lite onödig. Man gjorde stora förändringar i laget och dom som startade matchen var inte beredda dom första 20 minuterna.

Tror faktiskt det var första gången i år som jag såg laget falla isär på det sättet. Det kommer bli en tillställning på söndag då laget har en hel del att bevisa.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.