KHK Open, Moras Klubbchef ger en käftsmäll och förlorarna skyller på att det inte ger några poäng…

KHK Open är alltid lika rolig att spela och idag var det skoj att se mina medspelare slå riktigt många bra slag. Själv kände jag mig som en maskot som kom med lite glada tillrop därute på banan :).  Julle, Danne och Erik skall ha all heder av sin insats som slutade på -13 tror jag det va.

Julle delade även ut en tröja till Christoffer Svensson som vann tröjan i en tävling som KHK anordnat tidigare under säsongen. Idag var det dags för överlämningen 🙂

Moras klubbchef ger en käftsmäll…

Moras klubbchef Hermodsson säger i en intervju med Expressen att hans intryck om SHL tränarna är de är jävligt trötta människor. Vet inte riktigt vad man skall tycka om det där men han tar position, utmanar etablissemanget och det gillar jag men samtidigt så tycker jag att man skall ha fokus på det egna för det är det man kan påverka. OK då har i alla fall SHL fått in två nya profiler, Hermodsson och sedan Dick Axelsson som jag inte riktigt ännu vet om han är bäst på sociala medier eller på isen #återstårattse

Läs artiklen i expressen här http://www.expressen.se/sport/hockey/shl/tranarprofilerna-sagas-javligt-trotta-manniskor/

Förlorarna skyller alltid på att det inte ger några poäng…

Nu är träningsmatcherna igång och det är en del skrällar kan man tycka. Att TAIF slår Rögle var starkt gjort och inte på något vis orättvist. Rögle har en bra kedja med Lerg som härförare men Rögle har en resa framför sig att göra för farten var nästan oförskämt dålig.

Alla som förlorar säger att dessa matcher inte betyder något men själv har jag en annan uppfattning. Det är nu du som spelare skall visa om du skall vara en ledande spelare eller lallare. Det är nu man skall visa att man vill och kan spela Power Play eller Box Play för om du inte gör det bra nu så blir det tufft att göra det sen.

Om matcherna är meningslösa så har man alldeles för dålig konkurrens i laget för som sagt det är nu man skall ta position…

Ha det

Mikael Johansson

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.