KHK back on track och Bävergaddar…

KHK vann idag med 5-3 mot Rögle och det var viktigt att ramla tillbaka på vinnarspåret igen. Laget var på en helt annan mental nivå i första perioden jämfört med mot Malmö och gav sig själva chansen att göra en bra insats.

Jag skulle vilja säga att första perioden var riktigt bra, andra perioden är sådär och i tredje så får man inte riktigt ihop det vilket självklart inte var bra. Synd att man inte lyckades hålla ihop det en hel match för det hade man behövt visa för sig själva att man klarar av.

Visst Rögle var sex startspelare kort och det påverkar ju självklart men samtidigt så är det ju så det är under en säsong.

Det var en speciell känsla att få höra The Bones ”Cant touch the puck” på Jössarinken och den etsade sig fast likväl som Göteborg-låten gjorde för några år sen…

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare:

3 Bävergaddar                                                          Joel Kellman

Dominant i första och visade upp ett riktigt bra spel. Det gav bra förhoppningar för framtiden.

2 Bävergaddar                                                          Mattias Guter

Bra jobb och gott att han gör mål, viktigt.

1 Bävergadd                                 Cory Murphy

Jag skall inte säga att han gör någon tokbra match men hans pass till Rhodin håller världsklass och bara den är värd en Bävergadd.

Att ta tag i: KHK behöver nu i genrepet mot Växjö göra en hel bra match där prestationen inte är så ojämn som idag för efter den är det poäng det spelas om och då är helheten så jäkla mycket viktigare. Snart drar det igång…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.