Game day – Lakers vs KHK …

Då var det dags för ett back to back möte mot Växjö Lakers och det är två lag som behöver ta poäng för att fastställa sina positioner i serien. Lakers behöver 6 p för att behålla positionen i toppen och KHK behöver poäng för att inte dras in i bottengänget och istället befästa sin mittenposition.

Derbykänslan mellan lagen har inte riktigt infunnit sig men kanske kan ett sådant här back to back möte hetta upp stämningen lite. Växjö är ju det bättre laget men samtidigt så passar det KHK:s spel då man kan gå lite mer på snabba omställningar och vara på rätt sida.

Viktigt att spelare som Karlsson och Gunnarsson höjer sig jämfört med de senaste insatserna för att detta skall gå vägen.

(Foto: Magnus Arwidson)

Jag tror faktiskt att KHK kan sno åt sig en poäng uppe i Växjö så jag säger 2-2 vid full tid sedan är det öppet men visst att Kellman avgör på straffar funkar alla dagar i veckan. Växjö – KHK 2-3 full tid få bli mitt tips.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.