1 poäng blev det för KHK, KRIF vinner och FK Karlskrona värvar…

Efter två hemmamatcher på två dagar mot Färjestad så fick KHK med sig 1 poäng och det känns självklart lite tunnt men samtidigt har man mött serietvåan FBK som är ett jäkla bra lag och som även har den där spetsen som avgör.

Det som ändå kändes OK är att man gjorde en bättre match i lördags än i fredags och när man hade 2-0 i första så såg det bra ut men ett slumpmål från FBK gjorde att man kom in i matchen igen.

Sportchef Larsson får iväg Deijlert till AIK och blir säkert av med 75% av kostnaden så någon spelare behöver han nog skicka iväg till för att skapa lite utrymme att få in en ny spelare o ny energi.

Nu är det Örebro, Mora, KHK och Rögle som slåss om att slippa negativt kval precis som jag förutspådde innan säsongen drog igång och det kommer bli tufft, det kommer bli stentufft ända in på mållinjen precis som det skall va och kanske är det den tagna poängen nu i helgen som kommer avgöra. Det här dubbelmötet känns väl inte som någon publiksuccé precis men ändå roligt att man testar.

KRIF vinner igen….

KRIF vinner i sudden med 4-3 och jag vet att man redan nu tränar stenhårt för att komma väl förberedda till Allettan där det gäller att prestera direkt och inte förlora de 3 första matcherna som man gjorde förra året.

Skall verkligen bli roligt o se vad man klarar av och prestera i Allettan.

FK Karlskrona värvar…

Just nu så plockar Mjällby och FKK spelare från varandra och det står 2-2 i tagna spelare men jag skulle nog vilja säga att FKK leder i slagstyrka i det man värvat.  Nassir el Aissati som är FKK:s senaste förvärv känns som en mycket spännande spelare ….

Verkar som att det kan bli en rolig fotbollssäsong som vi har att se framemot och med stor derbyrivalitet. #härligt

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.