Är Mjällby för bra, den egna prestationen och vad har Larsson i kikarn…

Mjällby och FK Karlskrona har ett litet eget värvningskrig så här under ”Silly season” och det gör självklart att det hettar till lite inför kommande säsong. Än är det ju inte färdig värvat för något av lagen så vi kan säkert förvänta oss någon skräll till.

Frågan är om Mjällby som gjorde en urstark säsong senast är för bra och ohotat i slaget om Blekinge eller om FK Karlskrona har något på gång? Känslan är att vi står inför en av de hetare fotbollssäsongerna på bra länge inom Blekingefotbollen.

Den egna prestationen…

Man kan alltid prata om en massa yttre faktorer som gör att man vinner eller förlorar men det enda man kan påverka är den egna prestationen. Att prata om stolpe in eller stolpe ut eller vad det nu kan va spelar liksom ingen roll.

Tittar man på SHL och ett lag som Brynäs så har det ju hänt något med laget och man är nu uppe i 5 raka vinster. Detta beror ju inte på stolpe in utan på att man nu gör det som krävs för att vinna hockeymatcher. Med andra ord, lösningen finns i egna prestationen…

Vad har Larsson i kikarn…

Patric Larsson har fått iväg Alexander Deilert till AIK. Säkert inte för att han varit dålig men han har inte riktigt det förväntade i KHK men han kan absolut göra skillnad i AIK vilket innebar att Larsson kunnat göra en bra affär.

Patric behöver få till en förändring i laget och frågan är om detta räcker för att man skall få utrymme att ta in något nytt eller om det behöver säljas av ytterligare spelare från befintlig trupp.

Självklart får vi inte innan veta hur man tänker men visst hade det varit skoj att veta planen … Oavsett så behöver KHK göra något som kan förändra situationen man befinner sig i och det skall bli spännande att följa vad som händer framåt.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.