Frölunda vs KHK och KHK för fem år sedan, det var inte bättre förr…

Idag är det dags att ta sig an Frölunda på bortais och det är självklart en jättetuff uppgift. Själv tror jag på vinst med 2-1 för KHK och jag tror på det därför att Frölunda är lite i gungning och presterar absolut inte på topp samtidigt som KHK:s desperation borde va grymt hög och det där brukar avgöra.

Jönsson står på huvudet, Karlsson tar befälet i försvaret och sedan så jobbar forwards sönder Frölunda i hemjobbet så backarna kan stå upp och sedan får vi några riktigt bra spelvändningar och vinner med 2-1…. #tänkomdetkundebliså

Från bloggen den 7 december 2012 – kommer ni ihåg, det var inte bättre förr…

Karlskrona HK tar in spelare nr 44 för säsongen i Fredrik Orrsten och skadebekymmerna bara fortsätter. Vad jag förstår med denna inlåningen så beror den på att vi skall få ihop tillräckligt många forwards för att kunna genomföra matchen så vi slipper gå på 3 kedjor.

Ja vad säger man, kommer ni ihåg den där säsongen, vi blev kvar i HA beroende på att Smotherman missade en straff mot Vita Hästen när han lirade i TAIF. Magi kan man lugnt säga…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.