Gameday: KHK vs Skellefteå, Mörrum i serieledning och en tomte i expressen…

Idag är det dags för KHK att möta Skellefteå på bortais vilket innan säsongen hade setts som en nästan omöjlig uppgift och nu när man sedan fått med hela 3 spelare i OS truppen ja då undrar man ju nästan om det inte är ännu omöjligare nu men Skellefteå är ett lag i dålig form just nu.

Man har tagit 6 poäng på de senaste 8 matcherna och med det lag som man förfogar över så förstår man att det är något som inte stämmer. Visst vill SAIK starta om men de har press på sig och KHK har allt att vinna så mitt tips idag är 4-2 till KHK.

Mörrum upp i serieledning…

Var igår och såg MGOIS vs Kalmar HC  då GOIS:et vann med 3-1 och det var en sådan där rolig div 2 match som det ibland kan bli. Det åkte runt spelare som lirat i SHL, Hockeyallsvenskan, AHL och div 1 på isen och det såg stundtals mycket bra ut men sedan helt plötsligt görs det ett misstag runt linjerna och vips så faller man ihop som ett korthus.

Mörrum kämpade och slet föredömligt och kämpade ner Kalmar som inte kom upp i rätt inställningsnivå. Men att få se spelare som Niemi, Lindarv (MGOIS) o  Jimma S o Jonas K (KHC) gjorde ändå matchen till en nostalgitripp. #roligtsombaraden

Tomte i expressen…

Robert Lindgren som står som krönikör i expressen verkar ha ganska så dålig koll på både Leksand och även KHK. Så här skriver han citat ”Det samtidigt som Rögle BK, Mora IK och Örebro HK är alldeles för bra lag för att något lag ska kunna hota dem. Därför blir det viktigt för Leksand att vinna kvalet och rankas som etta av de hockeyallsvenska lagen – för att få möta Karlskrona. Då blir det daladans och SHL-fest i april.”

Hur menar han, Leksand förlorade igår mot Timrå i en viktig match och man vek ner sig och visade att man har det tufft i just de matcherna. Det bästa med Leksand är fansen som troligtvis är Sveriges bästa och som är värda ett mycket bättre lag på isen… #justsaying

KHK vs Leksand 4-1

Ha det

Mikael Johansson

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.