GAMEDAY: SAIK vs KHK, Mörrum upp i serieledning och HIF Karlskrona sparkade Lång…

Idag är det dags för KHK att möta Skellefteå på bortais vilket innan säsongen hade setts som en nästan omöjlig uppgift och nu när man sedan fått med hela 3 spelare i OS truppen ja då undrar man ju nästan om det inte är ännu omöjligare nu men Skellefteå är ett lag i dålig form just nu.

Man har tagit 6 poäng på de senaste 8 matcherna och med det lag som man förfogar över så förstår man att det är något som inte stämmer. Visst vill SAIK starta om men de har press på sig och KHK har allt att vinna så mitt tips idag är 4-2 till KHK.

Mörrum upp i serieledning…

Var igår och såg MGOIS vs Kalmar HC  då GOIS:et vann med 3-1 och det var en sådan där rolig div 2 match som det ibland kan bli. Det åkte runt spelare som lirat i SHL, Hockeyallsvenskan, AHL och div 1 på isen och det såg stundtals mycket bra ut men sedan helt plötsligt görs det ett misstag runt linjerna och vips så faller man ihop som ett korthus.

Mörrum kämpade och slet föredömligt och kämpade ner Kalmar som inte kom upp i rätt inställningsnivå. Men att få se spelare som Niemi, Lindarv (MGOIS) o  Jimma S o Jonas K (KHC) gjorde ändå matchen till en nostalgitripp. #roligtsombaraden

HIF Karlskrona sparkade Lång…

Rätt eller fel går inte att svara på nu men HIF vill få till en förändring och har redan innan visat att man inte riktigt trott på Lång då man satte in Pierre Thorsson. Man vill självklart få till en förändring och man kan bara hoppas att de lämnar sistaplatsen och åtminstone får kvala.

Att sparka en tränare är alltid laddat för alla vet att de är de på planen som inte räckt till men all elitidrott handlar om mental inställning och det är väl här man ser att det kan hända något i positiv riktning. Framtiden får visa om det var rätt eller fel…

 

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.