Skön seger, Joel Kellman och Bävergaddar…

Det var en riktigt skön 2-1 seger mot Rögle och den var otroligt viktig. Att KHK får ett matchstraff och ett mål bortdömt är nog saker som KHK får vänja sig vid för ligger man i botten så får man inget gratis.

Det som jag gillade var att  Akim Aliu visade att han kommer vara en viktig spelare och han har en skridskoåkning, tyngd och aggressivitet  som innebär att han gör skillnad ute på plan.

Joel Kellman, det är inte ofta man ser en spelare dominera ett lag som Joel gör för tillfället. Han är tuff, han är smart, han gör mål, han är en ledare och spelar man då i sin moderklubb så kan man inte annat säga än att han är otroligt viktig för laget och klubben. Jag är övertygad om att vi i framtiden kommer få se Joel i Tre Kronor.

Bävergaddar…

Faktiskt ganska så lätt att sätta gaddar i denna match.

3 Bävergaddar    Joel Kellman

Han bär fram laget just nu. Klart bäst och man behöver inte säga mer än så.

2 Bävergaddar    Akim Aliu

Han visade upp en helt ny sida jämfört med matchen mot Frölunda och han kommer tillföra laget attityd, tyngd och visade även att han är en offensiv kraft att räkna med.

1 Bävergadd    Johannes Jönsson

97.37 % i räddningsprocent i årets viktigaste match säger allt, spelar Jönsson bra så kan KHK vinna hockeymatcher.

Att ta tag i: Att vinna är allt och det kommer kräva att man kommer upp på en helt ny mental nivå, kanske var detta ett trendbrott och det skall blir otroligt spännande att följa hur man lyckas genomföra matchen mot Linköping på tisdag…

Ha det

Mikael Johansson

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.