Visst går det åt rätt håll för KHK men… och hur löser HIF Karlskrona detta…

Jag måste ändå säga att jag tycker att KHK gjort en uppryckning om man bortser för matchen mot Frölunda som bara körde över laget. Man har fått in en feeling att det är Karlskrona mot hela världen och att SHL platsen är värd allt.

Skall man säga något om gårdagen så tycker jag att det är en match som KHK skall ta hem. Vi vet alla att det är lätt att sitta på läktaren och komma med ena kommentaren efter den andre men jag tycker att coachningen just nu känns som att man har hierakin klar redan innan match och gör inga förändringar utefter vilka som är heta för dagen.

Det känns som att LHC får det alldeles för lätt och 1-1 målet är en defensiv insats som man annars kan se på div 2 nivå och även 2-3 målet är alldeles för enkelt.

Nu är det som det är och viktigaste matchen spelas i morgon mot Mora på bortaplan och det gäller att man nu har den mentala kraften att ta hem en 3 poängare. #kööööör

HIF Karlskrona har det tungt…

HIF Karlskrona har av 46 möjliga poäng lyckats ta 5 stycken men man har ändå fortfarande chansen att hålla sig kvar i högsta ligan via kval men då måste man besegra Helsingborg som är livlinan. Att man har det tufft trots tränarbyte gör att man kan konstatera att spelarmaterialet inte är tillräckligt bra helt enkelt.

Men slår man Helsingborg så tror jag att man har en bra chans att hålla sig kvar och få riktiga förutsättningar i en ny arena. Vore grymt skoj om man lyckas…

Ha det

Mikael Johansson

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.