Vad kommer Sportchef Larsson mer med och OS skräll…

Idag så presenterades Honken som ny spelare i truppen och jag tycker det är ett klokt val man gjort för målvakterna kommer vara helt avgörande i ett kval. Jag skriver i ett kval för allt annat känns bara som en jättebonus men omsagt var det skall spelas om det.

Sportchefen Patric Larsson borde även snart komma med något annat för Powerteam + Spelarfonden är nu nästan uppe i 900.000 kr sedan har ju även Henrik Törnqvist:s övergång till LHC gett ett visst utrymme.

Jag skulle absolut vilja se minst en offensiv kraft till i laget och nu när man sett Murphy göra en bra match borta mot Örebro så kanske vi kan se han avsluta sin karriär på ett bra sätt. #hoppashoppas

OS – Silver…

De där killarna/tjejerna som gör sitt första OS och som bara de mest inbitna har koll på men som visar att de är bäst när det gäller är helt underbara att följa. Idag fick vi ju en ny sådan där  idrottare som vi kommer hylla vid namn Sebastian Samuelsson. Aldrig på pallen som senior utan som bäst på en 13:e plats innan men när det är OS så smäller han till med ett silver. #grymt #bästnärdetgäller

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.