KRIF vidare i play-off, Jimmie Svensson gjorde hattrick igen och Mörrum tog viktig bortaseger…

KRIF fick med sig en härlig seger i dagens match mot Boden och vann med 2-0 där sista målet skickades in av Sebastian Magnusson med 46 sekunder kvar av matchen. KRIF åkte på 7 minuters spel 4 mot 5 när det gått 8:14 av tredje perioden men man lyckades med att reda ut det och sedan alltså även spika igen matchserien.

Vinsten innebar att man gick vidare till Play Off 3 och omgången man spelat har inneburit en hel del rikspress och tjafs på alla håll och kanter men man lyckades alltså reda ut det här på ett bra sätt.

KRIF känns lite på gång och visst hade det varit riktigt skoj om de kunde ta sig till kvalserien. Bara att ladda om och på att på onsdag igen…

Jimmie Svensson…

36 årige Jimmie Svensson har verkligen tagit med sig erfarenhet från alla kval med KHK och gör nu succé i Kalmar HC som slog Olofström med 6-2. För andra matchen i rad gör Svensson ett hattrick vilket självklart imponera.

Han verkar inte trött på hockey överhuvudtaget utan kvalspel är nog det bästa han vet verkar det som.

Mörrum vann borta

Mörrum vann borta mot Grästorp och det känns ju som en tung seger. Grästorp med gamla KHK:arna Carl-Johan Svensson och Jonas Lönn verkar alltså få det tufft att behålla div 1 platsen.

Leksand ser trötta ut…

Kikade även en hel del på Leksand vs Timrå där Leksand var ganska så chanslösa mot ett piggt Timrå trots att det bara blev 2-1 till Timrå.

Dahlen fortsätter att göra grymma insatser och har nu gjort 5 p på två matcher. Grymt bra gjort och idag såg man verkligen inte hur Leksand skall kunna vända på detta.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.