SM-final, HIF Karlskrona har slagläge och FK Karlskrona får fram talanger…

Idag kör då SM-finalen i hockey igång och för mig är Växjö favorit och det trots att Skellefteå har Sveriges bästa kedja i Lindström, Möller och Lindholm. Man skall även säga att Skellefteå blivit bättre och bättre under slutspelet men jag tror att Växjös bredd där varje kedja kan leverera kommer att avgöra. 4-3 i matcher till Växjö blir det….

I morgon är det dags för HIF Karlskrona att spela och man har chansen att avgöra och se till att man fortfarande spelar i högstaligan. Efter förra matchen då man var klart bättre så bara hoppas jag inte att man klarar det utan tror att man reder ut det här. Vilken handbollsfest det kan bli nästa säsong…

FK Karlskrona får fram talanger på löpande band. I helgen så debuterade då 18-åringen Emil Alexandersson i div 1 och sedan är Malte Svensson nere i Holland och provtränar med Feyernord. Sedan innan har man levererat Lucas Gomes till Malmö FF som även provtränat med Manchester United.  Helt klart gör man mycket som är bra i FKK och bakom Malte och Lucas finns tränaren Macke Magnusson som gjort en stor insats… #spännande #utmanare #fkkarlskrona

       

Emil Alexandersson     Malte Svensson

Ha det

 

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.