Föräldrahetsen, KHK 2.0 och golfen…

Föräldrahetsen mot barnen inom idrotten diskuteras hela tiden men har lyfts upp i och med programmet Mästarnas Mästare. Jag har ju själv följt 4 grabbar genom fotboll, hockey och en del andra sporter även om det är ett bra tag sedan så fanns tendenserna redan då.

Värsta exemplen har varit från Stockholm och speciellt TV Pucken där det var rena rama vilda västern men även i dessa dagar kan man höra helt sjuka saker på läktaren om man följer någon ungdomsmatch.

Jag är ganska så övertygad om att tjejerna/killarna inte har några problem om det räknas mål eller poäng i matcher för det ingår liksom att ibland vinner man och ibland förlorar man men om det skall hetsas, toppas, diskuteras en jäkla massa ja då blir det inte skoj längre.

OBLIGATORISK föräldrautbildning är nog inte en sådan dum start för en tjej/kille som skall starta upp en idrottsaktivitet…

KHK 2.0

I morgon är det dags för Sportchef Patric Larsson att presentera tillskott i KHK-truppen och det skall bli spännande och se om han fortsätter lika bra som han börjat. Kan tänka mig att en hel del spelare som inte fått napp än börjar bli lite otåliga för man vill alltid veta var man hör hemma.

Frågan är om det är så många fler spelare som är intressanta för SHL än de som redan skrivit på för någon förening och man kan hoppas att några är beredda att ge KHK lite upprättelse från kvalet som inte var OK.

Ryktena om alla turer om spelare som velat bryta kontrakt under säsongen går höga och känns oerhört konstiga. Är nog viktigt att de som talar om detta med namn har förstahandsinformation för annars kan det bli riktigt galet…

Golfen…

Golfen den golfen, då var det dags att köra igång golfen på riktigt och i år då skall det hända… Ja jag vet att det är sagt förut men starten har varit helt rätt, i år börjar golfsäsongen på drivingrangen. De senaste 10 åren har jag bara blivit sämre och sämre hcp-mässigt men nu känns det som att jag har blivit så kass att nu finns antal slag i HCP för att det skall kunna vända, hoppas jag i alla fall.

Oavsett så är det riktigt skoj att det är igång igen och helgens tre timmar på rangen har gett mersmak. Är du själv sugen på att starta upp så gå in på denna länk http://www.nigk.se/medlem/klubben/nyhetsarkiv/nyborjarkurser-2018 så kan du se vilka möjligheter som finns.

Ha det

Mikael Johansson

 

Dagens Lunch  Nicklastorp GK

Serveras 11.30 –  14.30

Tisdag: 

Ostgratinerad falukorv med potatismos och tomatconcasse

Onsdag: 

Färskostgratinerad laxfilé med rostade grönsaker och citrondip

Torsdag: 

Baconlindad kycklingfilé med klyftpotatis och chilibearneaise

Fredag:

 Lasagne

Lördag: 

Grönpepparbiffar med stekt potatis serveras med dijonsås och ostgrillade tomater

Söndag: 

BBQ karré med dragonsås

BORDSBOKNING: 0455-134 56 E-POST: RESTAURANG@NIGK.SE

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.