San Jose Barracudas utslagna, Rasmus Dahlin till Buffalo och FK Karlskrona i Västra Mark premiär…

San Jose Barracudas åkte ut mot Tucson Roadrunners med 3-1 i matcher och snart bär det hem till Sverige för Julle Bergman och till den viktigaste sommarträningen någonsin (är alltid den som man har framför sig) inför sista kontraktsåret med San Jose innan omförhandlingarna eller andra alternativ skall diskuteras.

Det är bara att njuta någon vecka eller två nu och sedan på det igen för att sedan åka över första veckan i september. #kämpa

Rasmus Dahlin till Buffalo

Rasmus Dahlin just nu i Frölunda kommer alltså hamna i Buffalo Sabres vilket finns både bra och dåliga saker med. Det bra är att intresset är stort i Buffalo och det dåliga är att laget är ganska så kass men nu har man fått vara med hyfsat tidigt i draften några gånger så visst kommer det bli bättre. Lagets stjärna är Jack Eichel och kanske kommer han nu få en back som sätter upp han i lite lägen…

FK Karlskrona i Västra Mark premiär…

I morgon (1 maj) är det dags för hemmapremiär för FK Karlskrona på Västra Mark kl 16.00 och det förväntas bra med folk och perfekt fotbollsväder. FKK har startat upp med 1 vinst och 2 oavgjorda och nu är det Tvååkers som står på andra sidan.

En vinst i morgondagens match och man kan ta sig upp på en femteplats i serien vilket skulle vara riktigt bra. Men som sagt 3 poängarna som vinst ger är viktiga och det får inte bli för många oavgjorda om man skall lakas med målsättningen att vara bättre än föregående år.

Varför skall man då ta sig till Västra Mark i morgon? Laget har flyttat fram sina positioner på planen och känns mycket offensivare i år samtidigt som man har en artist i Nassir El Aissati som har färdigheter som det var mycket länge sedan man såg på en plan i Karlskrona. #spännande

Ha det

Mikael Johansson

Dagens Lunch på Nicklastorp GK (V.18)

Serveras 11.30 –  14.30

Tisdag

Helstekt kotlettrad med rostad potatis, stekt lök och rödvinssky

Onsdag

Fisk i krämig citron- och dillsås, kokt potatis och ostgratinerade grönsaker

Torsdag

Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingon

Fredag

Schnitzel med kryddsmör och pommes

Lördag

Kycklingfilé i ostsås med baconströssel och klyftpotatis

Söndag

BBQ-kryddad fläskfilé med potatisgratäng

BORDSBOKNING: 0455-134 56 E-POST: RESTAURANG@NIGK.SE

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.