Lite positivt kring KHK, FK Karlskrona upp på järnhästen igen och VM startar…

Äntligen lite positiva nyheter kring KHK. Enligt uppgift till bloggen så kommer man kunna göra lite bättre resultat än de prognoser man lämnat innan och det är ju positivt som tusan men självklart så har man en tuff situation när det gäller att anpassa organisationen till Allsvensk ekonomisk nivå.

Samtidigt så är det idag Silly Season vilket innebär att man troligtvis kommer presentera Kurki, Persson och Johansson och det kan väl kännas som mellanvärvningar i HA och helt OK men visst hade det varit roligt med någon överraskning från föregående trupp såhär i Säsongskortsförsäljningstider.

Det som är viktigt just nu är att klubben överlever och hittar ett läge som håller på lång sikt och att man inte rasar rakt genom seriesystemet utan få ihop ett lag som kan vara med och konkurrera på den övre hälften av tabellen. 

Visst har SHL varit fantastiskt men att förlora så många matcher och enbart ta 36 vinster vid full tid under tre säsonger tär på allas krafter.  För att göra en jämförelse så vann Växjö Lakers 34 matcher enbart föregående säsong.

FK Karlskrona behöver ramla tillbaka…

FKK gjorde en av sina sämsta matcher på bra länge sist och det är nu jätteviktigt att man ramlar tillbaka till att ta poäng och inte förlora två matcher i rad vilket är förbjudet i alla sporter.

Det är många som skall upp till bevis så det är väl bara att trampa gasen i botten.

Hockey VM startar…

Ikväll är det dags för VM i hockey som ju brukar vara lite ljummet i början av turneringen men blir det semifinal och final ja då är det som värsta OS. Känns ändå lite spännande att få se alla NHL killar som man man inte sett på ett tag och att bara få se Oliver Ekman Larsson lira match är tillräckligt för en annan.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.