Vad är kvar att värva för KHK, bra peng o stoppa i hålet och hur går FK Karlskrona vidare nu…

Om man kikar lite på det som Sportchef Patric Larsson värvat hitintills så kan man konstatera att det är spetsen kvar. Man har för tillfället 1 målvakt, 4 backar och  nio forwards. I den lyckligaste av alla världar skall man alltså få in en förste målvakt, backarna 1-3 i back-rankingen och forwards varav en center rankade 1-3 i laget.

Om det är så kan det bli en trevlig säsong. De backar som finns kvar som jag gärna skulle vilja se ännu en säsong i KHK är självklart Bobbo och Printz. Visst hade backsidan sett mycket trevligare ut då.

Att hitta spets på forwardssidan gör man säkert med några transatlanter och det skulle va gott och få hit några spelare med stort hockeyhjärta. Nu vill man se en go finish på sills season…

Bra pengar att stoppa i hålen…

KHK har en hel del hål att fylla och trots att man enligt uppgift skall hamna bättre än lagd prognos i utfallet så måste de 650.000 kronorna som Perssons övergång till NHL ger vara riktigt goa att få in. Lite stolpe in faktiskt

Detta innebär att KHK som ju enbart är en klubb som är 16 år gammal och som startade i div 3 nu totalt fått ta emot över 1.800.000 kr från NHL vilket ju är en ganska så OK peng. Bra utvecklat kan man säga…

FK Karlskrona förlorade igen…

Jag såg matchen mellan FKK och Eskilsminne när FKK förlorade återigen och står nu på 5 poäng efter 5 omgångar och det kan man inte vara riktigt nöjda med.

Det skall bli spännande och se vilken trollformel som FKK tar fram men som vanligt så gäller det att grunden i aggressiviteten löpvilligheten finns där. Som sagt, spännande att följa…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.