Dags för en marknadsundersökning KHK, bryter FKK trenden och första golftävlingen…

När man snackar KHK med supporters så blir det en massa tyckande och alla har som sig bör sin sanning om i princip allt. Den kommande klubbchefen har en fantastiskt rolig utmaning att ge Karlskroniterna en positiv hockeyupplevelse igen och hon/han kommer vara en viktig ledare i Blekinge.

Skall man skapa KHK 2.0 så måste man ju veta vad publik, företag och andra intressenter tycker och skaffa underlaget som skall styra arbetet och kommunikationen för att göra KHK 2.0 resan möjlig så varför inte börja i rätt ände. 

Att veta var man befinner sig i de olika marknadssegmenten är helt avgörande för framgången så saken är egentligen ganska så enkel – KHK fråga oss vad vi tycker…

Bryter FKK trenden…

FK Karlskrona har 1 vinst, 2 oavgjorda och 2 förluster när man i helgen tar sig an Skövde i en match som redan nu har fått lite måste stämpel över sig. Truppen är bred och det är nog dags att göra några förändringar för att alla i manskapet skall ta och snäppa upp.

Det vore riktigt skoj och se den outtröttlige Joel Karlsson på topp för han är absolut en spelare som kan gå in och göra skillnad. Blir intressant att följa hur FKK kommer agera…

Första golftävlingen…

I morgon var det då dags för första golftävlingen för året och det är Don Rolf som skall spelas på Nicklastorp. Jag har ingen aning om formen så jag förutsätter att den är bra och det som är viktigt är självklart inte att delta utan att vinna. 

Står det inget om tävlingen i morgon så vet ni vart det barkade…. #detärintelättattvaöd….

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.