Vad tycker du om Fotbolls VM-låten, Forsberg in i VM och talangjakten…

Då var nya VM-låten till fotbollen släppt och det är ju inte dåligt att få igång Gyllene Tider i ett sådant projekt. Om den är bra eller dålig är i princip omöjligt att säga då den kommer bli Sveriges bästa låt någonsin om vi vinner VM men annars är den nog en låt som spelas just under detta VM.

Tryck här för att höra låten https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=Hmarm9vyhDc

När vi gräver guld i USA var ju en höjdare som gav skön feeling men berodde det på VM-bronset eller låten???? Ja ni förstår vad jag menar…. Låt det bli ett grymt VM så får vi en grym låt på köpet skulle jag vilja säga…

Forsberg in i VM…

Ikväll kliver en av NHL:s stora stjärnor in i VM och han gör det i gruppfinalen mot Ryssland och har namnet Filip Forsberg. Han har gjort några makalösa mål under årets säsong och är verkligen en drömspelare att få in i en trupp.

Kommer det påverka laget att det ramlar in spelare såhär på slutet? Jag tror inte det faktiskt, de flesta spelar i NHL och är vana vid att det händer saker i lagen under säsongen. Jag tror att en spelare i Forsbergs dignitet istället kommer höja laget och vara den där avgörande faktorn till ett VM Guld…

Talangjakten…

Att spelare jagas av storklubbar i tidig ålder vet vi om men när agenter börjar diskutera och fråga om 11-åringar så vet i tusan om det inte behövs ett tydligt regelverk kring vad som skall gälla. Hockeyn har ju det här med att agenterna inte får ta kontakt innan det året man fyller 16 år och det kan ju kanske vara en riktlinje.

Oavsett så känns det oerhört konstigt om klubbar skall behöva börja göra ”affärer” kring spelare som är 11 år och där egentligen inte någon överhuvudtaget har en susning om spelarens bästa eller potential…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.