Blodomloppet, Sverige tar VM-Guld och får KHK ihop det…

Snart är det dags för Blodomloppet och om du funderar på att anmäla dig så gör det nu direkt här: https://anmalmig.nu/anmalan/0fe404dd-b4d9-4d5f-be8d-6c98b9e5edae/

Att ge blod räddar 100.000 människor varje år i Sverige och att röra på sig är ju aldrig fel. Syftet med loppet är att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främja en hälsosam livsstil. Promenera, jogga eller spring 5 eller 10 kilometer tillsammans med vänner och arbetskamrater. Avsluta sedan med en skön picknick efter loppet, finns bara bra saker med det.

Sverige tar VM Guld

Fick en jäkligt bra känsla kring matchen mot Ryssarna igår och det vet i tusan om man inte kommer ta ett VM Guld i år igen. Laget känns extremt starkt och med Forsberg med i laget har man fått in en superstar. Känns som att inget kan gå fel i Köpenhamn…

Får KHK ihop det?

Får KHK ihop det när det gäller organisation, lag och ekonomi? I morgon kommer det i alla fall ges en hint när det gäller laget. Kommer KHK sätta några från förra årets trupp är den stora frågan. Visst had edet varit fantastiskt med Printz, Bobbo och Emil men samtidigt känns det inte som att det är ekonomiskt möjligt men vem vet. De yngre spelarna i truppen kanske har skapat förutsättningar för det.

Oavsett så ser jag morgondagen som en fingervisare om KHK har ambitioner att vara fågel, fisk eller mittemellan…

Ha det

Mikael Johansson 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.