Nya hjältar har tagit över, FK Karlskrona tog viktig vinst och golfen…

Från 1997 till 2007 hade Små Kronorna en ganska så tung period i JVM och man fick inte till det i placeringarna. Men samtidigt innebar detta att man tog ett omtag i hur man ville utveckla svensk hockey för att se till att man var med och slogs om medaljerna.

Just nu ser vi frukterna av den satsningen man gjorde och spelare som Rakell, Klingberg, Larsson, Zibanejad och Forsberg var redan då med och bröt is och tog Sveriges första JVM Guld på 31 år. Igår stod dom där som Världsmästare.

Ta en spelare som Adam Larsson som spelat de senaste sju säsongerna i NHL och som i alla fall jag knappt sett lira de senaste åren och så kommer han till VM och är hur bra som helst.

Oliver Ekman Larsson är kung men han följer man ju lite mer och ser lite matcher då och då men det finns ju många bra spelare som varit fantastiskt roliga att se under detta VM.

Sverige har en ljus VM framtid om de som åker ur slutspelet i NHL vill förlänga säsongen med ett Hockey VM…

FKK tog viktig vinst…

FKK van bortamatchen mot Husqvarna och det där var en riktigt viktig seger. Nu hakar man på mittengänget men nu gäller det att jaga sig genom tabellen på riktigt.

Torstensson har bytt lite spelare och det har blivit lite mer fart i laget vilket är en framgångsfaktor och man har en bred trupp  där det är konkurrens om platserna och det kan vara avgörande för lagets framgång.

Golfen….

Ja ni kommer få dras med det här med golfrapporteringen ett tag i alla fall om det går hyfsat 🙂 . Från att för några helger sedan tänkt slänga klubborna i Lyckebyån så har det faktiskt gått liiiite åt rätt håll senaste tiden.

Det finns självklart otroligt mycket att förbättra och träna på men efter ett enkelt tips från demontränaren (golfpro) Martin Johannisson så började det att funka. I helgen gick jag och Erik Andersson vidare efter matchspelsvinst (bästboll) i First Open och nu inom kort väntar en ny omgång. Riktigt skoj med golf igen… #mankanändrasigsnabbt

Ha det

Mikael Johansson 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.