KRIF går på offensiven, styrelsejobbet i KHK och Intersport i samarbete med Blodomloppet

KRIF stärker upp sin organisation med Jonas ”Jompa” Melen och det där tror jag kan vara en riktigt bra satsning som görs av klubben. Melen har gedigen erfarenhet av försäljning, han brinner för hockeyn och är en profil på orten så det skall bli mycket spännande att följa hans resa med KRIF.

Att han vill göra en förflyttning av klubben och se till att man tar ytterligare ett kliv i utvecklingen är självklart men det görs inte av sig självt och det gäller att få ihop en klubb som jobbar mot en gemensam målbild. Det är nog där den största utmaningen finns.

Styrelsejobbet i KHK…

Att vara styrelsemedlem i KHK kommande säsong kommer nog kräva en hel del ideellt arbete och förutom att lösa den akuta ekonomisituationen så kommer styrelsen behöva en bra sammansättning av  kompetens inom olika områden och ett gäng med oerhört stort KHK hjärta.

Ni kommer väl ihåg när Linge och Noresson hoppade av sitt uppdrag redan på första mötet 2016 troligtvis för att de redan då såg det som KHK drabbats av därefter men det KHK  nu behöver i sin styrelse är Superhjältar som kan sätta en grund i föreningen som innebär lönsamhet och långsiktighet. 

Att dom finns är jag övertygad om det är bara frågan om de är beredda att ta sig an en utmaning utöver det vanliga…

Intersport i samarbete med Blodomloppet…

Blodgivare räddar liv, 100.000 om året man skall sätta en siffra på det vilket ju är enormt. Blodomloppet som går av stapeln den 7 juni i Karlskrona har ett samarbete med många företag och ett av dem är Intersport i Amiralen.

Göran Andersson som är VD säger att det känns riktigt bra att vara med i en aktivitet som Blodomloppet som handlar om att rädda liv och att människor är aktiva antingen via att springa eller promenera någon av sträckorna.

Vi är stolta att vara en del av detta och ser det som en självklarhet och hoppas att det blir lika lyckat som vanligt och att det blir många nya blodgivare säger Göran på Intersport i Amiralen.

(Intersport Amiralen)

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.