Är FK Karlskrona på G, bokslutet i KHK och HIF Karlskrona stödjer Blodomloppet…

FK Karlskrona tog första trepoängaren på hemmaplan mot Ljungskile då man vann med 2-1 och man har nu en position i mitten i serien. 

Innan Blekingederbyt mot Mjällby möter man Lund och Åtvidaberg på bortaplan och kan man knipa minst 4 poäng där så är man riktigt med inför årets supermatch på Västra Mark.

Gårdagens inhopp av Anton Dahla Dahlström var grymt viktigt och fantastiskt roligt att se. Att det blev något helt annat därute såg man direkt och det var först igår som man såg hur viktig Dahla är för FKK. Oavsett roligt att han är tillbaka.

Bokslutet i KHK…

Snart är det dags för årsmöte i KHK (14 juni) och frågan är nu vad man kommer att presentera. Jag tror det är många som är bekymrade över vilka ekonomisiffror som kommer presenteras. 

Signalerna från klubben har varit smått positiva men då är frågan bara vad detta innebär. Man har innan sagt att det kommer landa på ca 2.5 – 3.0 mkr minus så KHK får nog redovisa minussiffror ytterligare ett år.

Enligt hemsidan så har man sålt 700 säsongskort och om det är bra eller mindre bra vet jag inte men siffran är nog helt OK i jämförelse med föregående år men samtidigt så vet ju alla att man kan köpa lösbiljetter och få bra platser under säsongen så visst är det ett dilemma det där…

Nu får man bara hoppa att Sportchef Larsson får så bra förutsättningar som möjligt att sätta de sista spelarna in i truppen.

HIF Karlskrona stödjer Blodomloppet…

HIF Karlskronas klubbchef Fredrik Karlsson tycker det är viktigt att HIF Karlskrona är med och stöttar Blodomloppet och att de som är en elitklubb i Karlskrona tar på sig ett ansvar. Vi vill verkligen vara ett föredöme i Karlskrona och jobbet som görs för att det skall bli fler blodgivare är jätteviktigt.

Blodgivare räddar 100.000 liv om året och kan vi vara en del i det så är det självklart så att vi skall vara det. Vi kommer även ha ett lag med i själva loppet så det känns bra.

Vilka andra aktiviteter gör ni? Vi finns med på skolor, sinnenas dag i Wämöparken är ett annat arrangemang och som sagt där vi kan vara med och bidra så gör vi det.

Låter som helt rätt inställning från HIF Karlskrona.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.