Många KHK:are till HA, Holmgrens Bil stöttar Blodomloppet och Kalmar HC som klubb står upp för sina värderingar och sparkar tränare…

Det är i och för sig inte förvånande att många av KHK:s spelare hamnar i Hockey Allsvenskan men att Jönsson valde AIK förvånade mig faktiskt. Att det blivit diskussioner bland fansen är självklart och återigen framställs hockeyspelare som pengagalna och vem vet, kanske är det bara det som gäller numera.

Hardcore fansen säger att lagbygget ser jättebra ut och verkar ha stora förväntningar på laget. Själv är jag trots att nu Niklas Johansson och Drew Paris troligtvis kommer presenteras idag ganska så osäker på vad vi kan förvänta oss av detta lag.

Just nu känns läget ganska så oklart som det i och för sig skall göra i sista veckan av maj…

Holmgrens Bil stöttar Blodomloppet…

Holmgrens Bil stöttar Blodomloppet i Karlskrona som partner ser det som en viktig del i sin verksamhet.

Varför är ert deltagande i Blodomloppet viktigt?
För oss är det viktigt att få vara med och stödja evenemang som detta och på så sätt få möjligheten att hjälpa till. Det är roligt att få vara en del av det, och kan vi hjälpa till att
sprida budskapet om hur viktigt det är att lämna blod för att rädda liv vill vi gärna göra det.

Kalmar HC står upp för sina värderingar och sparkar främlingsfientlig tränare…

Kalmar HC:s tränare Duane Smith har skrivit främlingsfientliga åsikter på sociala medier och så fort klubben fick reda på detta tog man tag i det direkt och det slutade med att man tog beslutet att säga upp avtalet med Smith.

Helt rätt enligt mig om klubben skall ha förutsättningar att bli den storklubb som jag tror att man är på väg att bli. En idrottsklubb har stor påverkan på samhället och det är viktigt att man är en föregångare.

Återigen så tycker jag att Kalmar HC med klubbchefen Tobias tar rätt beslut i sin verksamhet.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.