Paris, Berger, Carey och Johansson till KHK…

KHK har nu en 1:a back kvar att sätta i truppen och en forward modell bomb vilken jag i alla fall hoppas är Emil Larsson men det återstår att se vad som kommer in på den positionen.

(Foto Magnus Arwidson)

Johansson – Roligt att se Nicke i KHK igen. Han gjorde en riktigt bra säsong senast och det är bara att fortsätta att lyfta sig.

Paris – Bra när han var i TAIF och osynlig i MODO. Bara att hoppas att han får en ny TAIF säsong.

Berger – En spelare på tillväxt som behöver tid att växa in i det.

Carey – En attitydspelare som är viktig att ha i ett lag. Kanske kan bli lite hett därute kommande säsong ändå.

Om man nu skall säga något om den trupp som KHK har så är känslan att det är laget som skall göra det denna säsong. Att få ihop gruppen har nog aldrig varit viktigare och det var något man inte riktigt lyckades med förra säsongen.

Ove, Arto och Timo har ett jättejobb att göra här och signalerna är att starten varit bra men det är först när man spelar om poäng som man prövas.

Skulle jag såhär långt ta ut någon värvning som sticker ut och som jag tror extremt mycket på så är det Kalle Miketinac som jag tror får sitt genombrott på seniornivå. Jag tror han har helt andra nivåer i sig och det är nu dags att visa upp dom.

Sedan tror jag faktiskt mot vad många andra tror att Marcus Paulsson kommer visa upp något helt annat än vad vi sett innan. Liiiiite spännande ser det allt ut 🙂

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.