1 miljoooooon i vinst för KHK, NHL Combine inget för Dahlin och FKK vs Mjällby på söndag…

KHK gör enligt uppgifter till BLT 1 miljon i vinst och det är ju fantastiskt positiva nyheter från klubben. Detta innebär att det negativa egna kapitalet nu är 7,9 miljoner men med de extra 6 miljonerna i fallskärm från SHL och ett resultat på 2 mkr kommande säsong så är man ifatt.

Kapade kostnader sägs vara anledningen till det lyckade resultatet och det är ju sjukt bra. Det skall bli skoj och läsa resultat och balansräkningen för att se vad som hänt men oavsett är det grymt bra jobbat av KHK.

Rasmus Dahlin var på NHL Combine…

Rasmus Dahlin räknas gå som nr 1 i årets NHL-Draft och han har nu varit och gjort fystester tillsammans med de andra som räknas gå tidigt men fysbiten är inte Rasmus stora styrka just för tillfället.

Endast när de gjorde VO2 testet var han med på topp 10 då han kom 6:a och det visar i alla fall mig vilken jäkla utvecklingspotential som han har. Rasmus har spelat otroligt mycket matcher säsongen som gick med 75 tävlingsmatcher och sedan skall vi lägga till träningsmatcherna och jag tror nog det varit bra för han att han har haft fokus på enbart fyrträningen efter att säsongen tog slut med Frölunda. 

Oj vad skoj det skall bli att följa hans fortsatta karriär…

FKK vs Mjällby 

På söndag är det dags för Blekingederby och man kan bara hoppas att folk är på hugget trots Sweden  Rock dagarna innan.

Hur kommer det då gå? Mjällby ser riktigt starka ut och leder serien så visst är de storfavoriter utan FK Karlskrona får nog hoppas på ett i bästa fall oavgjort resultat. Men helt klart är detta årets fotbollshändelse i Blekinge.

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.