Blodomloppet, KHK:s bästa värvning och slaget om Blekinge…

Blodomloppet i Karlskrona är en otrolig löparfest som KA2IF arrangerar. De har en otroligt proffsig arrangemang och jag vet att projektledaren Erik Andersson jobbat dygnet runt den senaste tiden men som sagt hela gänget kring klubben gör en grym insats på många olika sätt.

KHK:s bästa värvning…

Att lyfta fram en spelare i dessa tider då laget ännu inte gått på is är ju självklart en riktigt vild gissning men jag har en otroligt bra känsla kring Kalle Miketinac. Jag tror att detta är säsongen då han kommer slå igenom på seniornivå och han har absolut potentialen att spela i en liga några snäpp upp jämfört med Hockey Allsvenskan. #spännande

Slaget om Blekinge….

Ju mer man tänker på det så undrar man hur FK Karlskrona skall kunna rubba Mjällby AIF. Visst grabbarna i FKK måste vara grymt revanschsugna efter två raka förluster men Mjällby är ändå serieledare och vinner även om de inte alltid har varit nöjda med spelet och det visar på styrka.

På söndag smäller det…

Ha det

Mikael Johansson

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.