Stanley cup, är det ett positivt flow i KHK och Sweden Rock…

I natt så blev Washington Capitals för första gången vinnare av Stanley Cup och man fick lyfta den åtråvärda pokalen. Att svenskarna Bäckström, Djoos och Burakovsky nu får var sin ring är hur stort som helst.

Vet i tusan om man inte skall ta sig till Malmö för att kika på bucklan när den är på plats. Att en dansk i Lars Eller avgör är ganska så häftigt och att assisten kom från Burakovsky gör ju inte saken sämre. 

Kan tänka mig att det blir ett bra party i Washington DC nu i några dagar…

Är det ett positivt flow i KHK….

Miljonresultat i klubben, en trupp som Kung Sune höjer till skyarna, säsongskortsförsäljning som alla tycker är kanon, ja det är mycket som känns positivt men hos mig själv finns inte riktigt den där känslan än.

Kanske håller man på att bli gammal och grinig men för mig är KHK:s trupp ännu ett oskrivet kort. Det är många som skall höja sig och bevisa sig och ingen blir gladare än jag om man får ihop det och förutsättningarna finns där. När man pratar med folk runt laget så säger de att stämningen har inte varit såhär bra på många år och det är självklart positivt och en förutsättning för att lyckas.

Ekonomin – jag tror inte att KHK på två månader går från att inte ha koll till att göra 1 miljon i plus utan här tror jag att antingen har någon/några hjältar skrivit av sina skulder eller har man hittat en affär där man kan trolla lite med bokföringen och för mig spelar det egentligen inte någon roll bara man inte får en smäll framåt.

Att man på sikt däremot måste anpassa organisationen till intäkterna utifrån att man skall ha ett positivt kassaflöde är däremot grymt viktigt och här kan jag tänka mig att det kommer göras en hel del åtgärder.

Det som känns igen från förr är Connie Nilsson vs Rolf Lindberg men den diskussionen känns det som man kan vara utan faktiskt. Det är framåt som gäller och att göra rätt saker varje dag i veckan som måste vara fokus…

Sweden Rock…

Har aldrig besökt Sweden Rock och redan där blir man ju diskvalificerad om man nu skall tycka något om detta men det som känns grymt är att Blekinge med Norje i spetsen kan leverera en sådan tillställning.

Folk är lyriska och jag kan tänka mig att det är några rödsvedda ryggar som går runt i ett soldränkt Norje. Att bolaget i Sölvesborg har en liten topp kan man nog också gissa sig till. De som gillar festivaler lever bästa livet just nu…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.