Idag börjar VM, NHL draften nu på fred-lörd och FKK vs Torn på onsdag…

Då var det äntligen dags för Sverige att kliva in i VM turneringen och man gör det i en måste match mot Sydkorea. Självklart kommer det bli stentufft men skall Sverige ha en chans att ta sig vidare i gruppen som ser tight ut så behöver man vinna idag. Jag tror på vinst med 2-1…

NHL Draften

Nhl-draften kör igång på fredag och det skall bli spännande vad som kommer hända. Dahlin som etta är ju redan klart men hela NHL pusslet skall läggas så vi får se vad som händer därborta. Oavsett så har vi i princip bara ett fotbolls VM framför oss innan hockeyn drar igång. Blir bra det….

FKK vs Torns IF

FK Karlskrona lyckas inte riktigt att få ihop det utan man förlorade igår mot Kristianstad med 4-3 och på onsdag skall man möta topplaget Torns IF. Vi får se vad tränare Anders Torstensson har i bakfickan men det är aldrig läge att förlora två matcher på raken. Dags för vinst…

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.