Inte oväntat i Mjällby, Sverige vinner gruppen på Midenhageffekten, pengaregn över KHK, FK Karlskrona vs Torn och en duff…

Självklart var det oväntat att tränare Andersson hoppade av men samtidigt inte för är det i någon klubb sånt kan hända så är det i Mjällby. Utan att ha en endaste aning om vad som hänt så är känslan inte bra men vi får hoppas att det inte är något tråkigt som hänt. Det är nästan som att det inte kan gå riktigt bra i Mjällby utan att något konstigt händer.

Mjällby är div 1 södras bästa lag med en stor supporterskara som är där varje dag i veckan så varför inte bara njuta lite av framgången och bygga stabilitet för framtiden…

Sverige vinner gruppen…

Tyskland är i brygga och Sverige har chansen att vinna gruppen. Detta är ett fullt möjligt senario men allting avgörs på lördag. Är Tyskland det där laget som bara blir bättre ju mer press dom har på sig eller är dom skakiga numera. 

Vi får hoppas på att det blir en match typ den när Kenny Midenhag drog i halvtid nere i Tyskland då Sverige låg under stort. Han bara bröt ihop och drog till hotellbaren och efter Kennys uppoffring så vände Sverige och fick med sig ett oavgjort resultat. #midenhageffekten

Miljonregn över KHK…

De spelare som går från KHK till SHL innebär sköna slantar in på KHK-kontot. KHK:s f.d klubbchef Rolf Lindberg som har koll på detta skriver följande på FB – Spelare som går från HA klubb till SHL genererar utbildningsersättning. Flera nivåer, bl.a. beroende på ålder, landskamper m.m. Från 200 000kr per spelare. Behöver inte regleras i kontrakt utan är överenskommelse mellan SHL o HA.

Riktigt bra kan man ju tycka – Kellman, Guter, Madsen, Rhodin och Komarek skulle ju de innebära minst 1.000.000 kr och sedan Kalle som går till NHL så det blir lite utvecklingspengar in i år. Bra grejer det där…

FK Karlskrona vs Torn….

I morgon är det dags för FK Karlskrona att ta en trepoängare mot Torn. FKK behöver visa att man kan göra en riktigt bra match på hemmaplan och man är även i akut behov av poäng. Skall bli skoj och se…

En duff…

Igår kväll var det golfmatch och det var spännande ända in i slutet då det avgjordes på 18:e hålet då det andra laget vann. Det var bästboll match vi spelade. Jag hade en OK drive ut på 18:e, drog sedan en duff ner i vattnet på andra slaget och det var bara att packa ihop. 

Fick dock se en av de grymmaste drivarna då Golf Pro Emil som var i motståndarlaget fick iväg en drive på 360 meter på hål 13 och hade 80 meter kvar på andra slaget på en Par 5. Han gjorde även 5 birdies vilket ju är helt OK 🙂  #imponerande

Ha det

Mikael Johansson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.